Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam a férjem csajozni...

Hagyjam a férjem csajozni vagy beszéljek vele?

Figyelt kérdés
28 hetes terhes vagyok, van már egy fiam és egy lányom.Most várjuk a harmadikat.Minden jól működik, kivéve, hogy nem tudok lefeküdni a férjemmel, mert bárhogy csináljuk, nekem fáj, kellemetlen, nem kívánom.Az állandó rosszullétek miatt orálisan sem tudom kielégíteni.Nem akartam, h emiatt stresszes legyen, nagyon jó férj és apa, de azt sem, hogy próbálkozzon, nagyon kínos mindig elutasítani, pedig szeretem.Egyszer mondtam neki, h míg ez van nyugodtan "csajozzon", neki is szüksége van a fizikai kielégülésre, fiatal, stb.Nem akarta, aztán eltelt 2 hónap és mondta h van 1 csaj egy netes randioldalon akivel el tudná képzelni a szexet, biztosan ezt akarom-e.Kicsit féltékeny vagyok, félek visszafelé is elsülhet...Bár bízok a férjemben, de az ördög ugye nem alszik..Nem tudom mit mondhatnék erre.Egyelőre lezártam azzal, h most sok a dolgom, majd megbeszéljük.Teljesen hülye vagyok?
2013. márc. 16. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
88%
te nem vagy normális...úristen! Most má
2013. márc. 16. 18:32
 22/74 anonim ***** válasza:
100%
te nem vagy normális...úristen! Most már így jártál, ezt kell elfogadnod,ha voltál ennyire buta.. hány éves vagy??? még fizikai kielégülés...nyugodtan csajozzon...hát nem hiszem el,komolyan..hozzá tudnál úgy nyúlni,h előtted más elégítette ki orálisan? Vagy mit mond a férjed: "szia, megyek a csajomhoz, szexelek,aztán este jövök".te: "menj nyugodtan, én várlak itthon"
2013. márc. 16. 18:32
 23/74 anonim ***** válasza:
100%
te nem vagy normális...úristen! Most má
2013. márc. 16. 18:33
 24/74 anonim ***** válasza:
68%

Sajnálom szegény gyermekeiteket, hogy ilyen ostoba és rossz szülők jutottak nekik.

24/F

2013. márc. 16. 18:40
 25/74 A kérdező kommentje:
Hát én is..szar életük van szegényeknek, gumiszobában élnek, egész nap hozzájuk se szólunk, de mentségünkre szolgál h néha a kutya táljából megkapják, amit az meghagy ;)
2013. márc. 16. 18:42
 26/74 anonim ***** válasza:
100%

Sztem, ha mar kicsuszott a szadon, mondd meg neki ezeket is ilyen öszinten, kerdesben es utolso hsz-odban irtakat. Hogy teljesen ki vagy, es közben tisztaztad magadban: igazabol az bant, h ugy erzed, nem tudsz megfelelni sehol sem. (Tisztazd is magadban: erre megoldas lenne, ha csajozik?) Es ha megis felremenne, az bantana, es aggodnal a kapcsolatotok miatt is.

En nem hiszem, hogy a ferj szexualis elete a központi problema egy veszelyeztetett terhessegnel. Talan a megoldas az lenne, ha a ferjedtöl több segitseget /vagy mashonnan is kapnal segitseget a hetköznapokhoz (amit pl. ki lehet fizetni többletmunkabol).

2013. márc. 16. 18:43
 27/74 anonim ***** válasza:
62%

Szomorú, hogy még így el is vicceled ezt az elég nagy problémádat.

24/F

2013. márc. 16. 18:44
 28/74 anonim ***** válasza:
87%
*utolso hsz-odban = 20.-ra ertettem, tehat közben utolsoelötti lett
2013. márc. 16. 18:46
 29/74 A kérdező kommentje:
Kapok segítséget, amikor nem dolgozik akkor mindenben segít, főleg ha rosszul vagyok.Meló, házimunka, ha épp nem tudom megcsinálni, gyerekekkel játszik, foglalkozik...ezért is sajnálom, h soha egy panasz nem hagyja el a száját, nagyon szeret minket és mi is őt.Hülye pillanatomban mondtam, nagyon kétségbeejtő érzés volt, hogy ő mindenben segít én meg nem tudok ebben most jó felesége lenni.Ha teljesen komolyan gondolnám és nem pillanatnyi kétségbeesés beszélt volna belőlem nem problémáznék most se rajta.De igazából ahogy ismerem meg amiket látok belőle sztem teljes képtelenség h lenne bárki is vagy komolyan venné...Ha hazaér leülünk megbeszélni, össze vagyok zavarodva és hülyén is érzem magam.Szerintem ez inkább nekem lelki teher, mint neki, de mindig mindent megadtunk egymásnak és a gyerekeknek, nem tudom hogy kezeljem le (főleg magamban), hogy most én nem tudok mindent megadni neki.
2013. márc. 16. 18:54
 30/74 anonim ***** válasza:
100%
arra nem gondoltál h te a KÖZÖS gyereketek várod? Azért te hordod ki, mert ő férfiként képtelen rá. Kettőtök helyet végzed el ezt a munkát. Ezek után simán belefér h valahol nem tudsz már 100%osan teljesíteni. Nem tudom miért gondolod h mindenkinek meg kell felelned. Nem leszel attól rossz anya h megvisel a terhesség. Majd ha ő kihord egy gyereket akkor panaszkodhat(amit nem tesz amúgy, csak te erőlteted rá h zavarja őt). Kicsit legyen már önbizalmad, kihordasz egy új életet, elég nagy dolog ez.Nem mondom h hagyd el magad, de ne képzeld h mindenhol neked kell beleadnod 100%ot a kapcsolatba a férjed meg ha nem kapja meg majd elhagy...
2013. márc. 16. 18:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!