Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam a férjem csajozni...

Hagyjam a férjem csajozni vagy beszéljek vele?

Figyelt kérdés
28 hetes terhes vagyok, van már egy fiam és egy lányom.Most várjuk a harmadikat.Minden jól működik, kivéve, hogy nem tudok lefeküdni a férjemmel, mert bárhogy csináljuk, nekem fáj, kellemetlen, nem kívánom.Az állandó rosszullétek miatt orálisan sem tudom kielégíteni.Nem akartam, h emiatt stresszes legyen, nagyon jó férj és apa, de azt sem, hogy próbálkozzon, nagyon kínos mindig elutasítani, pedig szeretem.Egyszer mondtam neki, h míg ez van nyugodtan "csajozzon", neki is szüksége van a fizikai kielégülésre, fiatal, stb.Nem akarta, aztán eltelt 2 hónap és mondta h van 1 csaj egy netes randioldalon akivel el tudná képzelni a szexet, biztosan ezt akarom-e.Kicsit féltékeny vagyok, félek visszafelé is elsülhet...Bár bízok a férjemben, de az ördög ugye nem alszik..Nem tudom mit mondhatnék erre.Egyelőre lezártam azzal, h most sok a dolgom, majd megbeszéljük.Teljesen hülye vagyok?
2013. márc. 16. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:

"nem tudom még a legalapvetőbbet sem megadni neki, amit egy férfi érdemelne egy nőtől"

Ezzel nem értek egyet. Nem állatok vagyunk, hogy nem tudunk parancsolni az ösztöneinken. Azért egy kapcsolat nem azon múlik, hogy terhesség alatt van-e szex.

2013. márc. 17. 12:20
 62/74 anonim ***** válasza:
Meg ez a kijelentésed olyan, mintha a nő arra lenne, hogy a férfit kielégítse. A szex is két emberről szól, s nem csak a férfi vágyairól! Ne becsüld le ennyire magad!
2013. márc. 17. 12:22
 63/74 A kérdező kommentje:
Oké, igazad van, belátom, de akkor úgy éreztem.Mikor ár harmadik napja egyhuzamban "haszontalannak" éreztem magam minden téren és ő hulla fáradtan is türelmesen csinálta itthon amit kell, foglalkozott a gyerekekkel, engem kiszolgált stb...akkor így éreztem.Persze, hogy nem ez az alapja egy kapcsolatnak.De...szóval érted:)
2013. márc. 17. 12:57
 64/74 anonim ***** válasza:

Persze, értem. S nem ellened írtam ezt, hisz előző oldalakon örültem, hogy sikerült megbeszélnetek!:)

Csak arra fel írtam, hogy ne becsüld le magad,s legyen több önbizalmad!

Csak gondolom ilyenkor, amikor valaki kismama, akkor a hormonok is dolgoznak, s érzékenyebb vagy.:)

2013. márc. 17. 13:33
 65/74 A kérdező kommentje:

Naná:) Nem tudom más hogy viseli a várandósságot, de nekem ilyenkor olyan vad elképzeléseim, ötleteim vannak, hogy magam sem bírom követni:))

Na meg minden érzékenyebben érint:) Így belegondolva már nyugodtan meg tisztább fejjel nem is tudom hogy gondolhattam.Vagyis végig sem gondoltam, mikor azt hittem milyen jó ötlet lesz ez...Vasalom este a ruhákat, férjem odaad egy inget, "Drágám, kivasalnád ezt?Megyek, szexelek egyet, vacsira itthon vagyok" :)))) Hihetetlen:)))

2013. márc. 17. 14:04
 66/74 anonim ***** válasza:

Na igen, ez tényleg érdekesen hangzott volna!:D S gondolom azért nem tudta volna eltitkolni, ha megy valahova.

Én azóta vagyok ilyen feszült, amióta letettem a cigit (2 hónapja). Gyerekem még nincs, így ezzel kapcsolatban nem tudom megosztani a tapasztalataim. De ahogy magam ismerem, nekem is lesz valami hóbortom. :)

2013. márc. 17. 14:08
 67/74 A kérdező kommentje:

Kérdezte tegnap, h én vajon mit szóltam volna ha pár hónapig vmi betegség miatt teszem azt nem tudna "teljesíteni" és ugyanezt felajánlja:)))

Mondom megsértődtem volna, h azt képzeli emiatt vagyok vele és ez a legfontosabb.Erre vigyorgott és megkérdezte, h komolyan vettem tényleg mikor odavetette, h "lenne valaki ha komolyan gondolom"?Mondtam, h hát pár óráig igencsak sokkolt, akkor kezdtem el belegondolni h te jó ég, mit mondtam és hogy gondoltam ezt...aztán nekem is gyanús volt, de nem mertem biztosra venni, h csak tesztel, míg anyukám nem mesélte a beszélgetésüket:)

2013. márc. 17. 14:14
 68/74 anonim ***** válasza:

jópofa férjed lehet :) nagyon szeret téged, becsüld meg :)

hidd el, sokan kaptak volna az alkalmon, ellenben a pároddal!

2013. márc. 17. 14:17
 69/74 A kérdező kommentje:
Tényleg jópofa, imádom:)
2013. márc. 17. 16:21
 70/74 anonim ***** válasza:
Nem olvastam el az elözö kommenteket, de szerintem te teljesen hülye vagy!!!
2013. dec. 12. 21:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!