Jómódú, átlagos, vagy gazdag családból származom?
15 éves lány vagyok, gyakran megszólnak hogy "újgazdagék lánya" jelzővel.
Nem tudom, hogy a mai világban, ki számít gazdagnak? Miskolc-tapolcán élünk, anyukám "családanya" tehát nem dolgozik, apukám pedig ingatlanokkal foglalkozik. Rendes állami gimnáziumba járok, apukámnak van egy C200-as Mercedese, anyukámnak pedig egy 5 éves Audi A3-a. Rendszeresen tanulok, jegyeim kitűnőek. (Talán ez ad okot irigységre?) nyáron voltam kint Kanadában 1 hónapot nyelvtanulás céljából, aztán Thaiföldön voltunk a családdal 2 hétig. Most nyelvvizsgáztam le augusztusban C komplex középfokú nyelvvizsgám lett. Van egy új tanárunk, az új sulimban, aki tett egy ilyen megjegyzést "Na, a kisgazdag látom jó tanuló volt, biztos az apja elintézte hogy felvegyék" Ezen kicsit megsértődtem, de apa azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele. Egyébként, rendszeresen nyelvórákra jártam, tehát az angolt nem megvette apám, hanem a sok tanulás árán harmadjára sikerült. Az öltözködésemet tekintve átlagos vagyok, többnyire Zara, Berhska, Mexx, Mango cuccaim vannak (a többségét Outletben vesszük) , szóval nem költünk €200-at egy nadrágra. Ez már gazdagságnak számít, hogy medencés házunk van, szaunával meg gőzfürdővel, jó kocsikkal, jó ruhákkal? jah egyébként rendszeresen lezsidóznak minket.
Szia! Hát mi szegények vagyunk, és az átlaghoz képest is gazdagabbnak számítatok.
Amúgy meg a magyarokról köztudott, hogy nem szeretik a gazdagokat! Ezért van a zsidózás is.
Pl nézd meg, a régi rendszerben mikor nyert valaki a lottón, még az újság is csinált róla képet itthon is, mostanság itthon mindenki letitkolja ha nyer.( meg az is ok, hogy kis pénzért is betörnek emberek házakba, nemhogy nagyobb vagyonért. De külföldön többet tudni a lottónyertesek kilétéről.)
De tudod mit? Örülj neki! Sz*rd le mások mit mondanak. A tanárod meg irigy, mert csak nettó 90 körüli a fizuja. De az élet választás. Senki nem mondta, hogy tanárnak menjen.
Csak ne legyél nagyképű meg felvágós.
(De az írásod alapján normálisnak tűnsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!