Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna ha te átlagos családból származnál, a barátod pedig "enyhén" gazdag?
Én olyan kínosan érzem magam..Nem vág fel meg semmi,összejövésünk után tudtam meg hogy ennyire gazdagok..Viszonyítási alapon neki 10ezer annyi mint nekem mondjuk 100ft..Tehát neki pár ezer nem hiányzik (észre se veszi) ameddig nekem mondjuk 500ft is pénz..Nem szórja,nem vág fel tényleg,csak tök kínos mert "meg se merem említeni" hogy fizessük félbe a cuccokat mert esélytelen,hogy belemenne.De nekem furcsa,hogy mindent ő..még 1 pizzát,1fagyit is..
Tulparázom?:D
tul, örülj neki :D
így is válság van, ki kell még élvezni ki tudja meddig lehet :)
köszi:-)
utolso..azt csinálom,vagyis csak probálom,mert ő imád kedveskedni,és én szívből örülök neki,csak olyan kíínos:-)
Hiába tudom hogy neki nem fog hiányozni a fagyipénz,meghogy pl kocsitankolása többe kerül ha csak ugy kocsikáznak,akkoris kínos:-) Nem ilyen körülmények között nőttem fel (mondom,átlagos kk.),és nekem ez annyira új helyzet..:-) "Meg lehet szokni"?:D
Rövidesen, amikor már komolyabbra fordul a dolog köztetek, akkor már jól fog esni, ha fizet, és ha hirtelen abbahagyja, akkor sértve fogod érezni magadat.
Könnyű lesz hozzászokni a jóhoz, nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!