Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna ha te átlagos családbó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna ha te átlagos családból származnál, a barátod pedig "enyhén" gazdag?

Figyelt kérdés

Én olyan kínosan érzem magam..Nem vág fel meg semmi,összejövésünk után tudtam meg hogy ennyire gazdagok..Viszonyítási alapon neki 10ezer annyi mint nekem mondjuk 100ft..Tehát neki pár ezer nem hiányzik (észre se veszi) ameddig nekem mondjuk 500ft is pénz..Nem szórja,nem vág fel tényleg,csak tök kínos mert "meg se merem említeni" hogy fizessük félbe a cuccokat mert esélytelen,hogy belemenne.De nekem furcsa,hogy mindent ő..még 1 pizzát,1fagyit is..

Tulparázom?:D

2011. aug. 7. 01:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
de bezeg a gazdag nők dobják a szegény srácokat, erről ennyit...........
2011. aug. 9. 22:43
 22/29 A kérdező kommentje:
22:14 és 22:22köszi:-)
2011. aug. 9. 22:46
 23/29 anonim ***** válasza:

Szerintem túlreagálod, mondjuk ez érthető is mivel írod, hogy új a helyzet a számodra! :) Éreztesd vele(persze ne gyakran), hogy nem a pénzéért vagy vele! Mondjuk ne engedd, hogy mindig étterembe vigyen, hanem főzzetek közösen vacsit/ebédet, ha pedig nem szeret főzni, akkor lepd meg Te!

Amúgy tényleg hány évesek vagytok? És nem vetted észre, hogy mennyire gazda? Csak azért kérdezem, mert általában a tehetősebb emberek ezt ki is szokták fejezni az öltözködéssel, ezt tapasztalatból írom!

Ha érezteted vele, hogy szereted és mindent megadsz neki: szeretetet, szabadságot, szexet..., akkor akár tartós is lehet a kapcsolatotok4

Sok boldogságot! :)

2011. aug. 9. 23:07
 24/29 A kérdező kommentje:

Éreztetem vele,nem engedem pl hogyha annyit mondok kajás vagyok hogy rögtön mekizzük vagy kaját rendeljünk,csak ő ezt rossz néven veszi..:-) Remélem kialakul majd valami "köztes állapot:-)"

Korunkat direkt nem írtam le,mert nem akarok olyan válaszokat kapni,hogy ennyi idősen honnan lenne ennyi pénze,meghogy apuci pénzeli stb:-)

Öltözködésén észrevettem,hogy jól öltözködik,de azt nem szűrtem le,hogy ennyire van miből.

"Ha érezteted vele, hogy szereted és mindent megadsz neki: szeretetet, szabadságot, szexet..., akkor akár tartós is lehet a kapcsolatotok4"

Megadok mindent neki amit tudok,akárcsak mit exeimnek,de attól hogy van pénze,nem fogom "jobban szeretni"..Hülyén hangzik,mert szeretem,és megadok neki mindent,de ne ezért legyen tartós a kapcsolat,merthogy ő pénzes,tőlem pedig meg kap mindent,hanem mert kölcsönösen szeretjük egymást.Ezért is vagyunk együtt szerintem:-)

2011. aug. 9. 23:30
 25/29 anonim ***** válasza:

"de attól hogy van pénze,nem fogom "jobban szeretni""

Csak azért írtam, mert már volt pár gazdag barátom! Nem kell őket külön fajként kezelni csak azért, mert pénzük van, ezzel csak ennyit akartam kifejezni, de úgy látszik, hogy itt már a jóindulatú hozzászólást is bántásként fogják föl! :S

2011. aug. 9. 23:40
 26/29 anonim ***** válasza:

Én az exemmel voltam ilyen szituációban, én megértelek, én is ugyanígy éreztem. Főleg, hogy imádott ajándékokat adni nekem... Én meg alapjáraton sem szeretem az ajándékokat, hát ha még drága is...

22L

2011. aug. 10. 00:05
 27/29 GPM válasza:

fantasztikus helyzetben vagy, úgyhogy tényleg túlparázod. van egy srác,aki (mint olvastam) külsőre-belsőre az eseted és szeretitek egymást RÁADÁSUL még olyan gondjaitok sincsenek, hogy most akkor inkább nem ebbe a kávézóba megyünk mert túldrága.

engem a helyedben nem zavarna maga a helyzet,sőt!

maxmaxmax annyi kellemetlenség lehet benne, hogy nem tudod ugyanazokkal az eszközökkel viszonozni a kedvességét :-?? (magyarán nem tudsz neki ajándékot venni vagy ilyesmi.) de ez inkább neki lehetne baj, de szerintem nem lesz :p

bocsi, érthetetlen így utólag visszaolvasva amit írtam. :))

2011. aug. 10. 12:58
 28/29 A kérdező kommentje:

23:40 nem fogtam fel bántásként..félreértettem amit irtál,neharaudj:-)

utolso előtti köszi:-)

utolso hát tudok neki venni ajándékot,csak igen..nem milliokért:-) de én se várom el h milliokért vegyen:-) azon kevés lányok közé tartozok aki jobban örül egy csokor virágnak mint egy 100ezres bevásárlókörútnak.. persze imádok vásárolni de nem akarom eltartatni magam

2011. aug. 11. 22:37
 29/29 anonim ***** válasza:
En is nagyon szarul éreztem magam a baratnomek eleg penzesek. Mar eggyütt voltunk es elmentem hozzájuk húsvétkor én kb összesen 15 ezret szereztem nap végére neki az öccse 400 ezret kapott. Bent voltam a szobájába meg az öccse is es bejott az apja testvére es a gyerektol kert egy 10 ezrest kapott ketto haszast. Nem vag fel vele o se nem szórja nem a legdrágább dolgokat veszi de zavar mé os csak en vagyok a fiú
2015. aug. 22. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!