Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavarna ha te átlagos családbó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna ha te átlagos családból származnál, a barátod pedig "enyhén" gazdag?

Figyelt kérdés

Én olyan kínosan érzem magam..Nem vág fel meg semmi,összejövésünk után tudtam meg hogy ennyire gazdagok..Viszonyítási alapon neki 10ezer annyi mint nekem mondjuk 100ft..Tehát neki pár ezer nem hiányzik (észre se veszi) ameddig nekem mondjuk 500ft is pénz..Nem szórja,nem vág fel tényleg,csak tök kínos mert "meg se merem említeni" hogy fizessük félbe a cuccokat mert esélytelen,hogy belemenne.De nekem furcsa,hogy mindent ő..még 1 pizzát,1fagyit is..

Tulparázom?:D

2011. aug. 7. 01:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nem szerencsés helyzet. Lehet, hogy téged mindig zavarni fog, még akkor is, ha ő sosem él vissza vele. Rosszabb esetben előjöhet az "ennyit költöttem rád, és te mégis..." téma.
2011. aug. 7. 08:32
 12/29 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon. Ha viszonozni szeretnéd, akkor ne a fagyidat akard kifizetni, hanem mondjuk vegyél neki valamit ajándékba, ami rád emlékezteti.
2011. aug. 7. 09:44
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom anyuci apuci pénzeli.

Sztem azért kicsit gáz ha mindent a pasi fizet és ő tart el de ez csak az én véleményem.

Gratulálok én csak örülnék egy ilyen pasinak ha utolag is derülne ki de a pénz nem boldogit. A gazdag pasi bármilyen jó nőt megkaphat de nem akarlak bántani vele. Vigyázz rá. És te is fizess bele vagy hivd meg néha fagyira :)

2011. aug. 7. 11:49
 14/29 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje vagytok együtt, és mennyi idősek vagytok?
2011. aug. 7. 16:50
 15/29 A kérdező kommentje:

11:49

Nyilván nem minden pénz az övé ( de amugy dolgozik,holott nem lenne rá szüksége):-)

Azért neharagudjmeg de nem tart el:D

"A gazdag pasi bármilyen jó nőt megkaphat de nem akarlak bántani vele. Vigyázz rá."

Szerinted ha azt érezném,hogy AKÁRKIÉRT IS elhagyna, vele lennék?:D

2011. aug. 8. 00:33
 16/29 anonim ***** válasza:
Az elsőnek írom,hogy ezek a mondatok miatt használják ki a pasikat sokan:D
2011. aug. 9. 21:35
 17/29 cynic ***** válasza:

"így is válság van, ki kell még élvezni ki tudja meddig lehet :)"

ott a kulcs a női gondolkodás megértéséhez

2011. aug. 9. 21:51
 18/29 A kérdező kommentje:
ok.pont leszarom azt a választ mer sose használnék ki senkit,főleg nem őt..
2011. aug. 9. 21:54
 19/29 anonim ***** válasza:

Pontosan ugyanez a helyzet velem és a barátommal. :D

A megismerkedésünk napjától fogva semmit nem engedett, hogy fizessek. (Az tény, hogy nem évek óta vagyunk együtt, mondjuk). És ő sem vág fel abszolút, neki ez terméseztes. Én nem mondanám ezt kihasználásnak, hiszen a lehetőségeinek megfelelően udvarias, ahogyan, szerintem a te barátod is. :) Ne érezd magad kínosan, nem fogja visszakérni soha a pénzt, amit rádköltött! ;)

20L

2011. aug. 9. 22:14
 20/29 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele,h ő fizet!Én is szeretek barátnőmnek fizetni fagyit,pizzát,sört,vagy éppen veszek egy virágot,és ő sem szereti h "elhalmozom"!Figyelj,nekem van keresetem,neki nincs mert még iskolába jár,a másik meg az h nem sajnálom tőle,nem azért csinálom h később a fejéhez vághassam h mennyit költöttem rá.........Szeretetből teszem!:)Fogadd el h ennyit törődik veled,tudom h a törődés másban is megnyilvánulhat,de ő ebben fejezi ki!:)
2011. aug. 9. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!