Anyósom eltette a pénztárcám, és letagadja, hogy nála van. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Együtt élünk, 10 teljes napja! Reggel vettem észre, hogy nincs meg a pénztárcám. Kértem a férjemtől pénzt, hogy elmehessek bevásárolni. Közben felfedeztem, hogy bent van anyósom asztalán. Mikor ebédnél rákérdeztem, miért van nála, letagadta. De a saját szememmel láttam! Nem volt benne sok pénz, kb 3-4 ezer forint, meg egy papír a legfontosabb telefonszámokkal. Próbáltam beszélni a férjemmel, erre rám förmedt, hogy miért vádolom lopással az anyját. :S Ebéd óta senki nem szól hozzám, most én vagyok a házisárkány.2009. szept. 10. 17:54
71/77 anonim válasza:
reggel 7-kor molesztálod a barátnődet, hogy internetezhess? szuper barátnő lehetsz.
de mivel szeretem a meséket, olvaslak még. :P
72/77 anonim válasza:
szval sztem most mama elmesélte az igazat a fiacskájának. ne fizess nekik semmit! és szakíts meg velük minden kapcsolatot!
73/77 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy neked nincsenek barátaid, és az egész napodat ezen az oldalon töltöd.
2009. szept. 12. 08:10
74/77 anonim válasza:
egyébként meg szereted a férjedet, és szeretni is fogod mindig, tehát , szerintem meg menny vissza hozzá, és béküljetek ki, úgy se fogod elhagyni, és ezt te is tudod nagyon jól, szóval ne keseredj el, majd elköltöztök onnan és akkor minden a helyén lesz,
75/77 anonim válasza:
Szia!
Történt azóta valami? Hogy vagy?
76/77 anonim válasza:
Mért nem kérdezted meg férjedet h milyen érdekes az h mikor te nézted az ágy alatt akkor nem volt ott... és mikor kiteszed a lábad,egyből az ágy alá lerül? érdekes...
77/77 anonim válasza:
még mindig jobb, mint nálunk.
elvették a táncpénzünket meg se számolhattuk majd ők, és berakták a bankba meg se kérdezték hogy mit akarunk vele. De azt se tudjuk hogy melyik bankba, a kártyához pin kódot sem tudunk semmit.
Elmentünk nászútra hagytunk itt 30ezer ft-ot mire hazajöttünk az is eltünt. A férjem meg az ő oldalukon áll azzal a szöveggel , hogy "tudod mennyibe került a lagzi? "
Oké hogy sokba van, de kérdezzék meg előtte hogy kell-e vmire nekünk nem az hogy fogom és elveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!