Anyósom eltette a pénztárcám, és letagadja, hogy nála van. Mit tegyek?
Szerintem azért zárkózik mert saját magából indul ki. Ergo, ha ő nem lopna akkor nem zárná az ajtót. Könnyen meglehet, hogy a szomszéd vázája is ott van.
Én is amondó vagyok menekülj ebből a kapcsolatból amíg lehet. Most már érett nő vagy. Azért mert 16 éves korod óta ő a párod nem jelenti azt, hogy ő mellette kell megöregedned. Megszokásból, hűségből , kötelezettségből. És , ha bármi pénzt kérne tőled mert ott laktál akkor mondjad azt, hogy a te szüleid meg kiszámlázzák a 8 évet amit nálatok lakott a párod. Vajon melyik lesz a több?
Az jó hogy van bátyád,el tudod küldeni a többi cuccodért,a férjeddel meg majd találkozhattok a válóperen.Ez CSAK rosszabb lehet ezután...
Ellenben fel a fejjel,fiatal vagy,gyermeked sincs,megtalálod könnyen majd az igazit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!