Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Irigyek vagytok a plasztikázot...

Irigyek vagytok a plasztikázott nagymellü nőkre? Vagy féltékenyek vagytok rájuk ha a párotokkal láttok egyet? Hátha tetszik a párotoknak márpedig egy férfinek tetszik max letagadja

Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 13:02
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
89%

1. Nem.

2. Nem.

3. Nem tetszik neki.

2011. okt. 16. 13:03
 2/35 A kérdező kommentje:
csak hazudja hogy nem tetszik neki. minden férfinak áll a bré ha meglát egy szilikoncsodát
2011. okt. 16. 13:05
 3/35 anonim ***** válasza:
52%

Szerencsére nekem nincs ilyen bajom, sőt sokszor nagynak tartom a csöcseimet. 75B-C-s és soha sem akarnék nagycsöcsű tehén lenni.

Inkább magas és nagyon vékony :) mint egy modell (de nem playboyqrva)

4/35 anonim ***** válasza:
87%
Nem minden férfi szereti a mű dolgokat. Nem irigylem és nem vagyok féltékeny rájuk, csak sajnálni tudom őket, mert elégedetlenek azzal amijük van. Pont.
 5/35 anonim ***** válasza:
84%

Férfi vagyok, mégsem tetszik. Volt már műmellű barátnőm, őszintén mondom, hogy egszerűen borzalmas a tapintása, mintha lufi lenne a bőre alatt.Inkább legyen kicsi, de természetes.

18/F

6/35 anonim ***** válasza:
63%
Nos, a páromat én ismerem, és még soha életében nem hazudott nekem.
2011. okt. 16. 13:06
 7/35 anonim ***** válasza:
83%
Ez nagy tévedés, a férjem kimondottan gusztustalannak tartja, söt a természetes nagy mellek sem tetszenek neki, de a szilikonozottat kimondottan utálja. (És ha ilyet lát, akkor lelankad neki - már elöfordult.)
 8/35 anonim ***** válasza:
84%
hát szerintem meg nem igaz, ugyanis csomó fiú haverom van és mondták, hogy szerintük gusztustalan, mert ennyi erővel lufit is fogdoshatnának, ha természetesen nagy akkor igen nagyon odaáig vannak érte, de szilikon ronda, és van olyan férfi akinek a kismell tetszik, azoknak tuti nemfog tetszeni a szilikonozzbabák...
 9/35 anonim válasza:
69%
Nem, mert természetesen is nagy, telt melleim vannak. Amúgy arra a nőre legyek féltékeny, aki a csöcseivel akar megfogni egy pasit, mert agya meg lelke nincs? Á, ugyan már. (Ahogy írsz, az árulkodik rólad.)
 10/35 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, a stilusodból itélve tizenéves vagy. Ebben a korban még a nagy műcsöcs a menő, de hidd el nekem, majd kinövöd..:D:D
2011. okt. 16. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!