Anyósok Miért féltékenyek a mennyükre?
Egyszerű a recept:
Vedd elő a gyönyörű mosolyod és szrd telibe !!!
Én is ezt csinálom. Bár nálunk annyi a különbséggel, hogy nekünk van egy 3 hónapos lányunk. Mikor megtudta, hogy babát várunk, le se szrt minket. Párommal se beszélt hónapokig. Most, hogy megszületett éjjel - nappal itt szeretne lenni. Az agyunkra megy, főleg az enyémre.
Voltak és vannak húzásai, de nem tudok ellene mit tenni.
Viselkedjetek úgy (a férjeddel együtt), mintha feleség lennél, nem a férjed anyja, akkor nem lesz gond.
Amúgy meg bunkóság volt a férjedtől, hogy azt mondta, hogy tanuljon tőled főzni, még akkor is, ha így gondolta. Régen bezzeg jó volt az anyja, most meg már nem jó. Ezzel pont erősíti azt, hogy te átvetted a helyét. Pedig nem vetted át, nem is veheted át, de ha ő így érzi, utálni fog.
Amúgy meg... ha azt akarod, hogy elfogadjon téged, fogadd el te is (meg a férjed is!!!) olyannak őt, amilyen, pl. ne akarjátok megmondani neki, kitől tanuljon és mit.
Ha nem tetszik, nem kell megenni a kaját, de beszólni sem kell.
Tedd helyre. Az anyós egy külön faj.
Az enyémnek elmondtam mizu, a fia is mellém állt, volt egy kis durci részéről, de azóta sokkal reálisabb a gondolkodásmódja..
nem azt mondom, hogy minden anyós gáz, biztos vannak kivételek, de én beleválasztottam :S
15:18 mondasz valamit :)
Kérdező, mert nem kapott még egy lányt, hanem valóban elvetted a kicsi fiát. Szerencsére a mi családunkban nem jellemző az ilyen hozzáállás, de akkor is furcsállom, hogy nem érted meg a helyzetet.
Hát, szerintem ezt is csak akkor értjük meg, ha fiunk lesz, (nálam teljesítve:) ) és ha fel is nő, és párt választ magának. (még jóval előtte vagyunk, 4 éves)
Már most tuningolom magam, hogy milyen (milyen ne) anyós legyek.
Szóval, ezzel azt akarom elnyekeregni (szűkszavúan), hogy meg kellene őket is érteni valamilyen szinten.
Nálunk is hasonló a helyzet. Gyerek még nincs, de előre félek.
Én egyelőre csak nyelek, nyelek, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy egyszer robbanni fog a bomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!