Most miért haragszsnak rám? Csak féltékenyek? (többi lent)
Hát de most őket lesz*rod? Mert azért a legjobb barátaiddal többet legyél mint az új társasággal..
Mert ha ez nem így van, akkor megértem hogy felháborodnak, lehet azt hiszik hogy most már őket elfelejtetted mert lett új baráti társaságod.. Mondd el nekik hogy ez nem így van, bízzanak benned.. Lehet irigyek
Szerintem azért féltékenyek ,mert te fiúkkal barátkozol!
Velem is így volt, csak engem egyből kiutáltak!Ezek nem is igazi barátnők,de lehet ,hogy csak én tévedek és az a bajuk ,hogy keveset vagy velük :)
De még csak 3 napja kerültem bele ebbe az új társaságba..És én foglalkozok velük.Nemtudom hogy miért ilyenek :S
Az eggyik a barátnőim közül nem éppen a fiúk kedvence,sok fiúnak nem tetszik.Elöl deszka hátul lécnek mongyák,meg hogy nagy a feneke,széles a csipője stb.A másik meg egy természetes szépség,és ő is barátkozik fiúkkal.Ketőjük közül az első az aki felvan háborodva főleg..Mert ebben az új társaságomban egy lány van és én.(A másik lánynak van barátja ebből a tár-ból)És most irigykednek hogy miért vagyok kivétel amiért engem befogatdak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!