Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Irigyek vagytok a plasztikázot...

Irigyek vagytok a plasztikázott nagymellü nőkre? Vagy féltékenyek vagytok rájuk ha a párotokkal láttok egyet? Hátha tetszik a párotoknak márpedig egy férfinek tetszik max letagadja

Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 13:02
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
jól nézek ki járok kondizni na ott is vannak jo szilikonos bulák csak bmwm nincs ez a baj nem vagyok miller. ott némely hatalmas mellü bombázónak olyan a palija hogy néznétek csak a pénzér van vele
2011. okt. 16. 13:49
 32/35 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek nem, hogy csaja nincs, de még talán le se szállt a töke rendesen.

Csak én akadtam fent ezeken?

"HA mégis előbb utóbb meglog az meg már

ronda." -> mi az a meglog?

"Hihetetlen hogy hogy bedumáljátok

magatoknak hogy a párotok nem szertne

egy plamate külsejü nővel lenni." -> mi az a plamate? Talán nem inkább Pamela?

'Én elmondom megláok egy plamate szerü nőt

nekem áll hiába van átlagos csinos párom

90 60 90el.A jó csöcs min 100cm.De csak

ha mellette jo vékony is a csaj." ->ezt is elemezzem? Nos: megláok, plamate, szerü, jo... és a 90-60-90 eléggé csak olyan ideál ami a valóságban nem nagyon rohangál, kb mint a rózsaszín párduc...

Akinek meg véletlenül még is ilyen adottságú barátnője van annak ellenére, hogy ekkora barom az tegye össze a két kezét és ne itt provokálja a Jó népet.

2011. okt. 16. 13:49
 33/35 anonim ***** válasza:
Nem értem, amit írsz, de attól, hogy kondizol, még ugyanolyan szánalmas vagy.
2011. okt. 16. 13:50
 34/35 anonim ***** válasza:
Inkább a helyesírási szótárt lapozgasd, ne szilikoncsöcsöket nézegesd!
2011. okt. 17. 11:29
 35/35 anonim ***** válasza:
Cristofel, írhatsz a villából?!
2011. okt. 17. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!