Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Irigyek vagytok a plasztikázot...

Irigyek vagytok a plasztikázott nagymellü nőkre? Vagy féltékenyek vagytok rájuk ha a párotokkal láttok egyet? Hátha tetszik a párotoknak márpedig egy férfinek tetszik max letagadja

Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 13:02
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Huh, akit igazán sajnálok a sztoriból, az a kérdező nője.

Amúgy leszarom, hogy elhiszed-e, de a pasim ENGEM szeret, a lelkemmel, eszemmel, testemmel és igen, a kicsi, formás, feszes melleimmel együtt. :)

2011. okt. 16. 13:29
 22/35 A kérdező kommentje:
kimész au utcára vagy inkább a plázákba és jönnek szembe a gyönyörű vékony hatalmas mellü nők méghogy nem lát a férjed ilyet tele van velük minden tescoba is van 1-1 mindig. Az én párommeg obéggat ha meglátunk egy plamate külsejü csajt. mert én nem vagyok hazudósmegmondo neki mi a frankó.
2011. okt. 16. 13:30
 23/35 anonim ***** válasza:
Nekem nem jön be a szilikonos megoldás. Egy nagyon vékony nőnek eleve nem állnak jól az óriás tőgyek mert látszik, hogy nem igazi. Valahogy inkább torznak, mint szépnek látok egy ilyen nőt. Hát barátom, ízlések és pofonok!
2011. okt. 16. 13:30
 24/35 anonim ***** válasza:

Linkelj már egy képet magadról, biztos szuper jóképű pasi lehetsz, ha ennyire komoly igényeid vannak.

AKAR VALAKI FOGADNI VELEM?

Fogadjunk, hogy a kérdező, egy pattanásos, csoffadt testű kockagyerek, aki még életében nem volt nővel! Maximum anyucival..:D

2011. okt. 16. 13:31
 25/35 anonim válasza:

hm. nagyszerűen látod a dolgokat....... :)

Azzal nincs gond, ha szereted a nagy melleket, de ne legyél primitív.

Gondolj bele, hogy lehet, hogy valakinek kurv@ jó csöcsei vannak, attól még nem lesz jó másra a baszáson kívül. Ha meg az neked elég, akkor nincs miről beszélni. :D

Kérdésedre válaszolva, nem vagyok rájuk irigy, mert tudom, hogy megszenvedtek érte, nekem meg elég nagy plasztika nélkül is.

Amúgy meg a férfiaknak tényleg a nagy mell tetszik, de szerintem nagyja úgy fogja fel, hogy csak külsőségre, tehát ugyanaz, mint az előbb írtam: lehet, hogy a nagy mell jön be nekik, de inkább egy normális, átlagos lány.

És igen, féltékeny lennék, ha látnék a barátommal egyet ( bár itt nem tudom mire gondolsz pontosan).

2011. okt. 16. 13:32
 26/35 anonim ***** válasza:
92%

Ááááááááááááááááá, már tudom, mi a baj.

Nem járunk plázákba. Akkor azért nem tetszik a pasimnak. Megyek, felvágom az ereimet.

Vagy jobb ötlet: felvágom a melleimet, és betömök két mirelit borsópürét zacsiban.

2011. okt. 16. 13:33
 27/35 anonim ***** válasza:

"frankó"

"obéggat"

Há dikkmá csáje, a plééjmétek tetszenek neki.

2011. okt. 16. 13:34
 28/35 anonim válasza:
úristen, teljesen beszűkült a gondolkodásod. nemcsak az van amit te gondolsz, vannak normális emberek is a földön.
2011. okt. 16. 13:35
 29/35 anonim ***** válasza:

Az én párom is "megmondja nekem a frankót". Például tudom, hogy neki alapból a szőke nők a zsánerei, nekem meg mindig is barna hajam van - mégsem látja szükségét annak, hogy ezt letagadja, én meg nem kapok féltékenységi rohamot, ha meglátom egy szőke nő társaságában. Sőt, még meg is beszéljük, ha XY csinos, szép. Miért ne?

Ebből kiindulva 100%-osan elhiszem neki, hogy a szilikonmell nem tetszik neki. Mert ha tetszene, elmondaná. Az nem jelentené azt, hogy csak az tetszik neki, hisz akkor eleve nem kezd kapcsolatot olyannal, akinek nincs..

2011. okt. 16. 13:38
 30/35 anonim ***** válasza:
92%
"hiába van átlagos csinos párom 90 60 90el." - Neked? :)
2011. okt. 16. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!