Lányok! Nektek nem esik rosszul ha a barátnőtök a baráti társaságból elmegy egy másik barátnőtökkel valahova ( mozi színház, koncert, fagyizás, házibuli) nélkületek? Nem vagytok féltékenyek, hogy vele elmegy valahova veletek pedig nem?
velem most ugyanez van, csak én vagyok a barátnő aki elmegy mással
van egy barátnőm, ő sosem akar átjönni hozzám, nem jön velem fagyizni, sétálni stb. viszont a suliban egy csomót nevetünk meg beszélünk
aztán egy volt barátnőm, akit anno nagyon megutáltam minden nap kijön velem beszélgetni
én úgy vagyok vele, annak a barátnőmnek akivel most jóban vagyok, megvolt a lehetősége hogy kijöjjön velem, de nem fogadta el, helyette a másik viszont kijön, lehet hogy ez a mostani barátnőmet bántja, de akkor rájön hogy nem csak a suliban kéne találkozni....
nem lehet hogy te utasítod őt vissza? ha nem, akkor meg mond el ezt neki, finoman vezesd fel, nehogy aztán megsértődjön és odavesszen az egész barátság...
mivan?
férfiaknál nincs ilyen miatt sértődés? mindenen fennakadni? ha nincs probléma látom csinálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!