Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Irigyek vagytok a plasztikázot...

Irigyek vagytok a plasztikázott nagymellü nőkre? Vagy féltékenyek vagytok rájuk ha a párotokkal láttok egyet? Hátha tetszik a párotoknak márpedig egy férfinek tetszik max letagadja

Figyelt kérdés
2011. okt. 16. 13:02
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
87%

13:05 vagyok, ja és abszolút nem érdekel hogy kibukik a nagycsöcsű csodákra, és nem is szoktam az ilyeneket nézegetni, és a párom sem :)

Szerintem te beteg vagy, kérdező, ajánlok egy pszichológust:)

2011. okt. 16. 13:07
 12/35 anonim ***** válasza:
75%

Aki teltebb, nőiesebb tipus, annak alapból nagy melle van.---->nincs szüksége szilikonra.

Aki vékony, törékeny tipus, az meg borzalmasan néz ki 2 lufival a mellkasán.----> nincs szüksége szilikonra.

Manapság inkább az aktmodelleknek van csak műmellük,(akinek ők tetszenek, gratulálok) én határozottan azt látom, hogy nagyon kezd kimenni a divatból(hálistennek). Már nem gyakran hallani azt, hogy x meg y megműtette a mellét, pamela anderson is eltünt a süllyesztőbe hiába vannak tripla ZS-kosaras mellei.

2011. okt. 16. 13:13
 13/35 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, először fogdoss meg egy pár szilikonmellet, aztán gyere vissza és számolj be a tapasztalataidról..meg fogsz lepődni.
2011. okt. 16. 13:13
 14/35 anonim ***** válasza:
73%

A kérdező kommentje:

csak hazudja hogy nem tetszik neki. minden férfinak áll a bré ha meglát egy szilikoncsodát

Basszus, akkor én nem vagyok férfi, mert rühellem a plasztiktőgyet!

2011. okt. 16. 13:18
 15/35 anonim válasza:
55%

Aki kiszilikonoztatja a mellét az hülye...

Majd ha idősebb lesz, és a térdéig fog lógni a csöcse rájön mekkora baromság volt.

2011. okt. 16. 13:19
 16/35 anonim ***** válasza:
46%
Örülnék, ha nagy mellem lenne, de én így is szép vagyok, így is mindig azt hallom vissza hogy milyen gyönyörű vagyok. :D A barátomnak egyszer felvetettem, hogy megcsináltatom a melleim, de ő azt mondta én így vagyok szép. Amúgy mit irigyeljek rajtuk? Ha akarok, én is csináltathatok műmelleket. :D 20L
2011. okt. 16. 13:21
 17/35 anonim ***** válasza:

Nem vagyok irigy, mert a természet nagy cicikkel áldott meg.

Mivel a férjem nem szokott plasztikázott nagymellű nők közelében lenni, nem is lehetek féltékeny emiatt.

Egyébként neki sem tetszik, jobban szereti a természetes idomokat, még akkor is inkább azt választaná, ha nem tökéletes.

2011. okt. 16. 13:22
 18/35 A kérdező kommentje:
Hát pedig a szép nő az vékony és nagycsöcsü ez meg ritka természetesben. HA mégis előbb utóbb meglog az meg már ronda. Hihetetlen hogy hogy bedumáljátok magatoknak hogy a párotok nem szertne egy plamate külsejü nővel lenni. szóval ezért nem vagytok féltékenyek értem. Én elmondom megláok egy plamate szerü nőt nekem áll hiába van átlagos csinos párom 90 60 90el.A jó csöcs min 100cm.De csak ha mellette jo vékony is a csaj.
2011. okt. 16. 13:26
 19/35 anonim ***** válasza:
58%
Persze, essen orra szerencsétlen a melleitől. :D
2011. okt. 16. 13:27
 20/35 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező?
2011. okt. 16. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!