Irigyek vagytok a plasztikázott nagymellü nőkre? Vagy féltékenyek vagytok rájuk ha a párotokkal láttok egyet? Hátha tetszik a párotoknak márpedig egy férfinek tetszik max letagadja
13:05 vagyok, ja és abszolút nem érdekel hogy kibukik a nagycsöcsű csodákra, és nem is szoktam az ilyeneket nézegetni, és a párom sem :)
Szerintem te beteg vagy, kérdező, ajánlok egy pszichológust:)
Aki teltebb, nőiesebb tipus, annak alapból nagy melle van.---->nincs szüksége szilikonra.
Aki vékony, törékeny tipus, az meg borzalmasan néz ki 2 lufival a mellkasán.----> nincs szüksége szilikonra.
Manapság inkább az aktmodelleknek van csak műmellük,(akinek ők tetszenek, gratulálok) én határozottan azt látom, hogy nagyon kezd kimenni a divatból(hálistennek). Már nem gyakran hallani azt, hogy x meg y megműtette a mellét, pamela anderson is eltünt a süllyesztőbe hiába vannak tripla ZS-kosaras mellei.
A kérdező kommentje:
csak hazudja hogy nem tetszik neki. minden férfinak áll a bré ha meglát egy szilikoncsodát
Basszus, akkor én nem vagyok férfi, mert rühellem a plasztiktőgyet!
Aki kiszilikonoztatja a mellét az hülye...
Majd ha idősebb lesz, és a térdéig fog lógni a csöcse rájön mekkora baromság volt.
Nem vagyok irigy, mert a természet nagy cicikkel áldott meg.
Mivel a férjem nem szokott plasztikázott nagymellű nők közelében lenni, nem is lehetek féltékeny emiatt.
Egyébként neki sem tetszik, jobban szereti a természetes idomokat, még akkor is inkább azt választaná, ha nem tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!