Ha a nejed nem akarná borotválni a hónalját az nálad válóok lenne?
Miért vetted el, ha nem tetszik szőrösen?:)
A házasságban változással cseszgetni a másik felet valóban válóok. Olyan, mintha dohányossal házasodnék, és erőszakkal le akarnám szoktatni, mert én nem akarok dohányossal élni.
"Mondjuk pasiknál meg undorító a szőrtelenítés. Egy teljesen szőrtelen férfi már gusztustalan .... bleeeeee"
És itt különbözünk. Nincs annál szebb, amikor minden egyes kis izom látszik, és minden kis bőrfelülethez hozzá lehet érni anélkül, hogy öklendezzek.
Hihetetlen tényleg milyen igénytelen nők vannak!
Én magamtól undorodnék ha szőrös lenne a hónaljam.
A szőrtelenítésnek olyan alap ápoltsági kérdésnek kellene, hogy legyen egy nőnél mint a fogmosás vagy a fürdés.
Az a nő aki ennyit nem ad magára az nem is igazi NŐ! Az csak nőstény vagy valami hasonló.
25N
"A hónaljborotválást inkább ahhoz hasonlítanám, amikor a nők először hordtak nadrágot. Ez haladás volt. Nem fog eljönni egy olyan kor, amikor nem lesz szabad nadrágot hordani. Ugyanilyen a hónaljszőr. Nem divat, hogy nincs, hanem haladás."
Ezt a férfiakra is érted, vagy csak a nőkre?
Azért belegondoltam, hogy az olyan párokkal, akik ilyesmiben nem tudnak közös nevezőre jutni, vajon mi lesz, ha egyszer igazán komoly próba elé állítja az élet a kapcsolatukat?
Nekem nagyon tanulságos volt ez a kérdés!
Ennyit arról, hogy mennyire mai "divat" a szőrtelenítés!
Kedves ezzel védekező igénytelenek! Ez egy 2000 éves "divat"!
"az első írásosan bizonyított csupasz lábú nőszemély igencsak ókori és keleti jelenség volt, mégpedig Kleopátra. Egyiptomban a szőrtelen test - az intim területeken is - jelentette az ártatlanságot és a kifogástalan külsőt."
"Ezt a férfiakra is érted, vagy csak a nőkre?"
Hmm...
Ezt a férfiakra is értem, ha majd eljön az ideje. A nőknél már átbillent a mérleg nyelve, és az van kisebbségben, aki nem borotválja. A férfiaknak elég vicces elképzeléseik vannak arról, hogy mit tesz valaki férfiassá. Szerintem az, ha átkarol, és csiklandozza a nyakamat a többcentis hónaljszőr, nem férfias.
Szerintem - persze nem vagyok jós, de - a férfiaknál is egyre elterjedtebb lesz, és pár generáció múlva már nekik is természetes lesz, és eszükbe sem fog jutni, hogy "ßuzis".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!