Hogyan mondjam meg az ötven éves anyámnak, hogy borotválni szeretném a hónaljam?
16 éves fiú vagyok. Nagyon ciki az iskolában főleg tornaórán, hogy a hónaljam tiszta szőrös, de anyám borotvát se hajlandó megvenni.
Pénzt nem is ad nekem, pedig nem dohányzom, nem is iszom.
Kise probáltam őket.
16F
Apuddal kellene beszélned.....
Konzervatívak a szüleid???Zsebpénz??
Így, hogy nincs zsebpénzed, elég nehéz. De szerintem fiúnak nem kell borotválnia a hónalját, max. ha van hajnyíród, vágd rövidebbre (vagy ollóval). A férfi attól férfi, hogy nem ciki, ha szőrös:) Ne borotváld le teljesen, az olyan b*zis, nem csak szerintem.
20/L
De olyan izzad szagom van mindig! :((
Még dezodorral is!
Szia!
Hova valósi vagy? Ha a közelben laksz tudok adni borotvát. Ne aggódj, nincs benne a szőröm. Zsír új!
Kérj suliba valamire pénzt.Fénymásolástra,be kell fizetni falamit stb.
Egyébkémnt ezt el kellen efogadniuk.Elég rossz érzés lehet,én ugyan lány vagyok,de nem bírnám a szőrt.Főleg melegbe.
Hát mondd el neki, hogy mi a problémád.
Mondjuk én se tapsikolnék az örömtől, ha a fiam borotválná a hónalját, szerintem olyan férfiatlan. Lehet, hogy ez már generációs különbség nálunk, pedig eddig azt gondoltam, hogy 24 éves létemre kb azonos világban élek a mai tizenévesekkel, de ezek szerint már nem.
Amúgy egyáltalán, semennyi pénzt nem ad neked? Mert azért nem olyan drága dolog az a borotva, főleg, ha csak erre használnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!