Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg az ötven...

Hogyan mondjam meg az ötven éves anyámnak, hogy borotválni szeretném a hónaljam?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok. Nagyon ciki az iskolában főleg tornaórán, hogy a hónaljam tiszta szőrös, de anyám borotvát se hajlandó megvenni.

Pénzt nem is ad nekem, pedig nem dohányzom, nem is iszom.

Kise probáltam őket.

16F

2011. aug. 15. 18:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
37%
nem kell hozzá borotva. Szerintem egyáltalán nem szép ha tövig le van vágva. Férfinak nem illik. hagyd meg olyan fél centisre. úgyhogy ahhoz nem borotva kell hanem hajvágó. a 0-sal is tökéletesen le tudod vágni hogy nem is látszik. meg ha nincs,akkor ott van az olló és levágod:)
2011. aug. 15. 18:19
 12/32 anonim ***** válasza:
72%

A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:19

Mi az hogy nem illik?Ilyen hülyeséget....

Én 29 éves vagyok és 16 éves korom óta borotválom,nem izzadok nem büdösödök olyan hamar és nem utolsó sorban nincs ott egy hatalmas pemzli.Nem csak esztétikai hanem higéniai szempontból sem rossz hogy borotválja ez ember én szerintem...

Ezt magyarázd el légyszíves hogy miért nem illik?!Nem az őskorban élünk és a lányok nők is előnybe részesítik!

A kérdezőnek válaszolva csak annyit mondanék hogy már 400-500 ft-ért lehet kapni 6 vagy 8 darabos. borotvát,nekem egy borotva amit csak arra használok,elég kb 1-1.5 hónapig,kérjél valamire pénzt ha nem is egyből de mindig rakjál félre egy keveset,ja és a fürdesz akkor borotváld meg de a kádat utána most ki nehogy lebukjál a szőr szálakkal...

2011. aug. 15. 18:25
 13/32 anonim ***** válasza:
79%

Én 22 éves lány vok, és nem zavar a szőr pl ágyék tájt, hason, mellkason, de a hónalj kutyától öklendeznem kell. Komolyan, fizikailag vagyok rosszul tőle!!! De a rövidre nyírás is megfelel számomra, csak amikor ilyen összeizzadt csomó bűzölög, na azt neeem! És: igenis büdösebb a szőrös hónalj merthogy berohad, a szőrös punci is büdösebb, főleg nyáron! NA de mielőtt kiforgatnátok a szavaimat! Igen a szőrös punci is tisztántartható és nem bűzlik 3 méterről stb. De azért nyáron beizzadva na, nem kicsit gusztustalan az sem!

Kérdező! Mondd, h az arcodra kell, mert kezd nőni, gondolom nem fogja anyád leellenőrizni h mit nyírsz! De mondhatod neki ezt is amit nekünk mondasz. A szülők általában egyszercsak rájönnek arra, h más világ, más igények, és nem egy öreg néni torkát akarod elvágni, hanem csak meg szeretnél borotválkozni!

2011. aug. 15. 18:25
 14/32 anonim ***** válasza:
29%
Ne tanítsátok hazudni! Te meg, kérdező kisfiam, ne legyél búza. Ollót használj, nem vagy te kislány.
2011. aug. 15. 18:31
 15/32 anonim ***** válasza:
70%
Az ollo is tokeletesen megfelel, amikor nem csupaszra vagod, hanem fazonra igazitod! Ha pedig ragaszkodsz a borotvahoz, akkor apukadnak biztos van, s hasznald azt!
2011. aug. 15. 18:34
 16/32 anonim ***** válasza:
44%

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:31

Ez miért búzaság már ne haragudjál??

Ez higénia kérlek szépen és nem ratyiskodás,én is borotválom még is barátnőm van ezt add össze és külön p kéri hogy borotváljam le...

2011. aug. 15. 18:35
 17/32 anonim ***** válasza:
23%

sztem undorító pasiknál is a hónaljkutya :S

azt esetleg megtehetetd, hogy lenyúlod a faterodét addig, amíg leborotválod( ha nem tudsz pénzt szerezni rá)

v. menj el bevásárolni anyádnak, és vegyél egy borotvát. aztán mondd azt, hogy elcsokiztál 500 ft-ot (lehet, hogy többet nem enged el vásárolni, de meglesz, amit akarsz ;))

vagy ollóval levágod olyan kicsire, amennyire csak tudod

de mindenképp szabadulj meg tőle, mert csak a 25 fölötti csajok tolerálják max a rusnya hónaljkutyát, és így nem hamar lesz csajod, ha ott lóg, és bűzölög.

20/L

2011. aug. 15. 18:35
 18/32 A kérdező kommentje:

Ollóval nagyon nehéz levágni, még a nagyobb részeket is. :((

Igen 24 év alatti lányok nem toleráljál ezt (tapasztalat).

2011. aug. 15. 18:38
 19/32 anonim ***** válasza:
83%

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:35

Ilyeneket ne mondjál hogy az apjáét használja mert mind a ketten kipattogzanak a közös borotvától és nem éppen a legegészségesebb hogy amivel a hona alját borotválja utána meg a fater az arcát.....

Én sem borotválnám azzal az arcomat amivel a puncidat borotváltad...:)Vagy te igen?

2011. aug. 15. 18:40
 20/32 anonim ***** válasza:

Az a nézetem, hogy akivel nem lehet beszélni azt át kell verni.

Nekem az anyósom egy patkány, így átverem.

Szóval kérjél valamire pénzt, aztán vegyél belőle borotvát.

Diákmunka 14 éves kortól nincsen??

Korrepetálásból is lehetne pénzed

2011. aug. 15. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!