Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg az ötven...

Hogyan mondjam meg az ötven éves anyámnak, hogy borotválni szeretném a hónaljam?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok. Nagyon ciki az iskolában főleg tornaórán, hogy a hónaljam tiszta szőrös, de anyám borotvát se hajlandó megvenni.

Pénzt nem is ad nekem, pedig nem dohányzom, nem is iszom.

Kise probáltam őket.

16F

2011. aug. 15. 18:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Úgy, ahogyan ide írtad: "Anya, büdös a hónaljam, nagyon zavar, borotválni szeretném. Kérlek, adj pénzt, vennem kell borotvát." Ha nála nem jársz sikerrel, fordulj apukádhoz vagy valamelyik rugalmasabb lelkületű, fiatalosabb férfirokonhoz segítségért. A többi trükköt már leírták előttem, azok akor használnak, ha édesanyáddal abszolút nem lehet semmit megbeszélni, nem hajlik a szóra, és nincs édesapád vagy nincs egy normális férfirokon a képben. Egyébként még jó segítség lehet egy jó fej férfitanár vagy fiútestvér (ha van) is ezekben a dolgokban.

16 éves korod után vállalhatsz munkát is, lehet plusz jövedelmed.

Nem homokos az, aki borotválja a büdösen izzadó hónalja miatti kutyuskáját, hanem igényes és higiénikus ember.

2011. aug. 15. 18:51
 22/32 anonim ***** válasza:

Nyugisan borotválhatnád, nincs vele semmi gond.

Mond meg anyudnak, hogy nem szereted úgy

Inkább azt vágja , mint az ereit.

Szerintem mindegy h egy pasi borotválja, vagy sem. Ha neki kellemetlen, akkor tegye. Inkább az, mint az izzadságszag.

De az még nem megoldás, csak nem izzadsz annyira.

Vegyél dezodórt is

23/N

2011. aug. 15. 19:07
 23/32 anonim ***** válasza:
0%

"de mindenképp szabadulj meg tőle, mert csak a 25 fölötti csajok tolerálják max a rusnya hónaljkutyát, és így nem hamar lesz csajod, ha ott lóg, és bűzölög."

Na, igen, mert a 25 év fölötti csajok tudják, milyen az igazi férfi! Hát nem borotvált. Se a hónalja, se a mellkasa, se a lába, se sehol. Persze a jetifazont sem szeretjük, de azért az eléggé a véglet, és itt most nem arról beszélünk.

Ad1: A hónaljszőrzet egyáltalán nem rusnya, a férfi attól (is) férfi, hogy szőrös.

Ad2: Nem ettől nem lesz barátnője a srácnak; hol élsz te, te nagyon okos lány?

Ad3: Nem bűzölög; tapasztalat.

Undorítónak tartom a mai trendet, hogy a pasik szőrtelenítenek, mint holmi rossz búzák. És nem, nem az igényesség fokmérője, meg a higiéniáé. Rosszul vagyok a borotvált testű, magukat férfiaknak nevező nyomiktól.

Párom nem szőrtelenít, csak igazít itt-ott, de már ezért is kiver a frász. Kérem, hogy ne tegye, erre mi a válasz? "Meg kell igazítanom" Nem, nem kell!!!!

2011. aug. 15. 21:05
 24/32 anonim ***** válasza:
14%

31 vagyok, de szerencsére akkor voltam 25 alatti, amikor még nem volt így elbúzásodva a táj. ☺

A borotva az ápoltság fokmérője? Megsúgom, a borotva nem helyettesíti a szappant és a dezodort.

2011. aug. 15. 21:18
 25/32 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem kár itt búzázni, valakinek ez jön be, valakinek az. Én is utálom a jetiket, és igens ne legyen hónalj kutyája, mondom rövidre vágva ok, de ez a max, aztán meg bámuljam a buszon az undormány lucskos lógó gubancos kutyusokat? v a strandon? Megsúgom, ha nem büdös akkor is undortó.
2011. aug. 15. 21:43
 26/32 anonim válasza:
miért kell róla tudnia a szüleidnek? keress egy borotvát azt vágd le azzal...kérd kölcsön haverodtól
2011. aug. 16. 09:09
 27/32 anonim ***** válasza:
A kölcsön borotva nagyon rossz ötlet, ha mégis megfogadod az afféle tanácsokat, kérdező, akkor használat előtt és után is alaposan fertőtlenísd sebre való alkohollal.
2011. aug. 16. 09:58
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

Igazad van, 21:18-as; az igazi férfi szőrös!

Ha alapból nem igazán szőrös típus a férfi, az persze megint más. Esetleg még hivatásos sportolóknál is elnézem, de max. ennyi.

Igenis búzás, még akkor is, ha valakinek ez tetszik.

2011. aug. 16. 13:04
 29/32 anonim ***** válasza:

Istenem nem azt kérdezte,hogy b.zis-e a borotvált hónalj,hanem ,hogy hogy oldja meg a problémáját!!! Én azt mondanám,hogy mozira adjon pénzt,vagy kajára és abból megvenném. (de csak miután megpróbáltam megbeszélni velük,és nem engednék) De mondjuk azért elég tapló szülőnek kell lenni ahhoz,hogy ilyet ne engedjen. Még akkor is ha neki nem tetszik,tartsa tiszteletben,hogy mit szeretne a fia! Amúgyse a szülőnek akar tetszeni,hanem magának/lányoknak. És ha zavarja, meg kellemetlenül érzi magát miatta akkor tényleg szíve joga leborotválni..legalábbis ez az én véleményem. És én higiénikusabb is szerintem,ha nincs ott egy őserdő...Persze lehet formára is vágni,az is megoldás.

15/l

2011. aug. 16. 15:23
 30/32 anonim ***** válasza:
De azzal is egyetértek,hogy a borotva nem helyettesíti a szappant meg a dezodort.
2011. aug. 16. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!