Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érthető ha a párom csak a...

Érthető ha a párom csak a saját nevére akar házat venni?

Figyelt kérdés

A párommal házat szeretnénk venni. Tervezzük majd utána az esküvőt és a gyerekeket is. Ám ő kijelentette, hogy engem nem akar felesben a ház tulajdonosként feltüntetni, mert ha válunk ő nem akar nekem semmit fizetni. Így csak az övé lesz a ház. Persze én is dolgozom és a pénzemet ugyanúgy beleadnám a felújításokba és a megélhetésünkbe, rezsibe stb. Nekem nagyon nem szimpatikus ez a hozzáállás, hiszen ha válunk akkor én az utcára kerül minden nélkül.

Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez? Csak én dramatizálom túl?

Köszönöm! 27/N

2013. febr. 7. 11:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:

(Ez volt az az eset, hogy nem olvastam el a kommenteket, túl sok és így is GYK-függő lettem, most próbálok leszokni :P)

Örülök, hogy Te sem hagyod ezt :)

Hogy még nincs is pénze? Akkor mire föl? Miért nem a Tiéd akkor csak? Megáll az ész, essen egy szép nagyot pofára, csattanjon, Te pedig érezd jól magad, hogy megtettél mindent, hogy ráébredjen, ez így nem jó, s megadd neki a lehetőséget egy emelkedettebb életre... Ha nem él vele, az nem a Te gondod lesz.

2013. febr. 21. 19:33
 82/85 A kérdező kommentje:

Kedves shiNIN!

Nagyon köszönöm a kommentedet, még várok pár hónapot, hátha átgondolja és rájön, hogy úgy a korrekt ha fele-fele. Sajnos azt tapasztaltam, hogy a kollégái és a barátai nyomják tele a fejét ezekkel a hülyeségekkel, mert egyiknek sincs normális kapcsolata.

2013. febr. 22. 20:27
 83/85 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azota veletek?
2014. nov. 24. 20:01
 84/85 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel, hogy mi lett
2015. jan. 15. 20:02
 85/85 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Végül szétmentünk. Leginkább ez miatt, nem volt hajlandó közösködni. Majd nem rég kiment külföldre dolgozni, hogy itthon saját pénzéből felépítse a házát.
2015. jan. 29. 13:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!