Érthető ha a párom csak a saját nevére akar házat venni?
A párommal házat szeretnénk venni. Tervezzük majd utána az esküvőt és a gyerekeket is. Ám ő kijelentette, hogy engem nem akar felesben a ház tulajdonosként feltüntetni, mert ha válunk ő nem akar nekem semmit fizetni. Így csak az övé lesz a ház. Persze én is dolgozom és a pénzemet ugyanúgy beleadnám a felújításokba és a megélhetésünkbe, rezsibe stb. Nekem nagyon nem szimpatikus ez a hozzáállás, hiszen ha válunk akkor én az utcára kerül minden nélkül.
Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez? Csak én dramatizálom túl?
Köszönöm! 27/N
(Ez volt az az eset, hogy nem olvastam el a kommenteket, túl sok és így is GYK-függő lettem, most próbálok leszokni :P)
Örülök, hogy Te sem hagyod ezt :)
Hogy még nincs is pénze? Akkor mire föl? Miért nem a Tiéd akkor csak? Megáll az ész, essen egy szép nagyot pofára, csattanjon, Te pedig érezd jól magad, hogy megtettél mindent, hogy ráébredjen, ez így nem jó, s megadd neki a lehetőséget egy emelkedettebb életre... Ha nem él vele, az nem a Te gondod lesz.
Kedves shiNIN!
Nagyon köszönöm a kommentedet, még várok pár hónapot, hátha átgondolja és rájön, hogy úgy a korrekt ha fele-fele. Sajnos azt tapasztaltam, hogy a kollégái és a barátai nyomják tele a fejét ezekkel a hülyeségekkel, mert egyiknek sincs normális kapcsolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!