Van itt olyan nő, akinek nincs gyereke és nem is akar? Miért nem akarsz?
Nekem egyáltalán nem fáj, hogy ilyen vagy, mert ez a te bajod (esetleg a közvetlen környezetedé). Ezen kívül meggyőzni sem fogsz a véleményeddel. Azt viszont megkérdőjelezem, hogy minden rendben van veled, miután olyanokat írsz, mintha egy másik bolygóról jöttél volna. Ősanyákat hol lehet látni és milyenek?
Elmondanád kinek a gyerekét érzed tehernek és miért? Sajnálom, hogy nem találkoztál még aranyos, kedves okos és szép kisgyerekkel. Ez borzasztó!
Azért annyira ne dícsérd magad! Azt elhiszem, hogy gyerek nélkül könnyebb és kényelmesebb az élet. Bizony nem könnyű feladat normálisan, szépe felnevelni egy vagy több gyereket. Ez a legnagyobb és legszebb feladat az életben. Minden elismerésem azoké, akik ezt megteszik. És ez egy életre szóló nagy feladat, nem úgy mint egy munkahely, ahonnan x év után nyugdíjba mész. Össze sem lehet hasonlítani! Te már alapból nem érzed magadat képesnek erre. Tehát hogy mennyire vagy ügyes...Hát, semennyire.
Igazából nem az a visszataszító, hogy nem akarsz gyereket, ezt bárki elfogadja, hanem az, amilyen stílusban ezt előadod. Érezni a szavaid mögött, hogy rengeteg elfojtott düh, negatív élmény van benned, nem ártana felkeresned egy pszichiátert.
Szerintem sok más szép, csodás, nehéz, Nehezebb, felelősségteljes és önzetlen dolog van a világon. :) Beképzelten nehéz gyereket nevelni, szerénynek kell lenni. :D Ez csak 1 dolog az életben, nem is biztos hogy olyan nehéz. Csak hát megértem hogy mindenkinek a saját baja a legrosszabb, és saját boldogsága a legnagyobb, saját feladata a legnehezebb de azért jó megtartni a józan eszünket. :)
Szülhetsz akárhány gyereket és lehetsz akármilyen tanár, engem nem fogsz ismerni ettől, hogy lehessen merszed sziklaszilárd állításokat mondani rólam és itélkezni. Ugyanis a válaszom erre vonatkozott. :)
A mai diákságról és tanárokról inkább nem is szólok. :) De az tuti hogy a régebbi gyerekek és nevelési módszerek jobban bejöttek. Akkor még nem kellett félni hogy a gyerek leköp, a szülője meg bejön és megver, aztán a diák begolyózik és lelövi a fél osztályt. :) De rászólni nem szabad mert összetörik a kis lelke. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!