Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő, akinek...

Van itt olyan nő, akinek nincs gyereke és nem is akar? Miért nem akarsz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
95%
Én 15 évesen eldöntöttem, hogy hol fogok összeházasodni a szerelmemmel. Azóta eltelt 15 év és mondhatom a szerelmemet megtaláltam, de SOHA nem házasodnék meg. Szerintem itt már nem az a téma, hogy ki akar és ki nem gyereket, hanem az hogy 15 évesen nem biztos hogy el tudja dönteni mi lesz20 év múlva. Én inkább a kérdező helyében azt írtam volna, hogy jelenlegi állás szerint egy jó ideig biztos nem szülök gyereket, de a többit meg az idő majd eldönti. Szerintem.
2009. aug. 29. 19:04
 42/62 anonim ***** válasza:
62%
15:38-asnak üzenem: aranyom többet kéne híradót nézned és több napilapot olvasgatnod, akkor tudnád, hogy olyan túlnépesedés van hogy az emberiséget nem a kihalás hanem az éhhalál fenyegeti.... De ha a kihalástól félsz és itt mindenkit lehurrogsz, akkor miért nem mutatsz példát és szülsz legalább 10 gyereket? Ne haragudj meg de a 2 gyerekeddel elég kevesek vagytok ehhez... kedveském...
2009. aug. 29. 19:04
 43/62 anonim ***** válasza:
91%

OFF:

Miért kell ilyen durva és cinikus hangnemben írogatnotok egymásnak? Szegény kérdező kislány amellett, hogy különböző válaszokat olvas, ezeket a durva hanglejtésű sorokat is látja ám! "Példamutatóak vagytok", akár akartok gyereket, akár nem! Gratulálok...

2009. aug. 29. 19:12
 44/62 anonim ***** válasza:
73%
Akkpr olvasd végig! Teljes egyetértésben voltunk amíg az az anyuka ide nem jött önzőzni meg p@csázni. Általában nem az nem fogad el akinek nincs gyereke, hanem aki szült az nem képes elfogadni hogy más nem akar...
2009. aug. 29. 19:15
 45/62 anonim ***** válasza:
62%

Én nem szeretnék, mert valószínűleg én sem fogok soha felnőni és nem vagyok ahhoz elég felelősségteljes, hogy felneveljek egy gyereket. A karrierem ráadásul sokkal fontosabb, mint a gyerekvállalás. Ez van.

26/N

2009. aug. 29. 20:28
 46/62 anonim ***** válasza:
82%

Nincs gyerekem, és nem szeretnék. Sokan felsorolták már az okokat. Az a férfi akit most szeretek, túl idős ahhoz, hogy mire én elég idős leszek egy gyerekhez, ő már túl öreg és nem akar a gyereknek nagyapja lenni az apja helyett.

Szeretjük egymást, de nem tervezünk gyereket.

18L

2009. aug. 31. 15:56
 47/62 anonim ***** válasza:
100%
Én majd szeretnék, de biztosan nem úgy, hogy én szülöm meg! 28 évesen még nem érzem azt, hogy anya szeretnék lenni, attól függetlenül szeretem a gyerekeket.
2009. szept. 3. 07:26
 48/62 anonim ***** válasza:
29%

Nekem két gyerekem van, de 30 és 33 évesen szültem őket. 15 évesen én is "utáltam" a gyerekekt, legalábbis egyáltalán nem érdekeltek, idegesítettek,stb. A saját gyereked teljesen más. Ezt hidd el! Egyetértek ezokkal, akik az életkort hozták kapcsolatba ezzel, valóban, 30 fölött igenis máshogy látja, máshogy érzi az ember.

Azért eltúlozni nem kell az indokokat. Széles csípő stb. Nevetséges. Két gyerek után szinte nincs is csípőm, egy dekát sem híztam. Azt megértem, hogy egyesek családi traumával, rossz gyerekkori élményekkel indokolják a válszt. De ezt is le lehet, le lehetne győzni. A karrier és a gyerek nem zárja ki egymást, mint ahogy ezt számos híres ember példája bizonyitja. Úgyhogy ez az indok sem elfogadható.

2009. szept. 3. 08:48
 49/62 anonim válasza:
83%

Én most 25 éves vagyok, és úgy gondolom, hogy nem szeretnék szülni. Első indokom, hogy semlegesek számomra a gyerekek, néha kimondottan idegesítenek. Ez lehet, hogy meg fog változni.

Második, és sokkal erősebb okom, hogy ebbe a világba szüljek? Nem akarok én rosszat annak a szerencsétlen gyereknek. Talán ha nyernék a lottón (kicsi az esély, mivel nem lottózok), és elköltöznék egy szigetre a világ végére, talán ott.

2009. szept. 3. 10:40
 50/62 anonim ***** válasza:
100%
Kedves utolsó előtti!! bírósági tárgyaláson vagyunk ahol indokok kellenek? Kötelező gyereket szülni? Én ugyan nem féltem az alakom, de a többit írtam én is amit említettél. Ezek az okok, és meg lehet őket oldani. De nem akarom! Nem akarok gyereket és kész pont. Semmivel nem is kéne ezt megindokolni, hanem elfogadni kéne lenézés meg rábeszélés helyet. Olyan nehéz?!
2009. szept. 3. 14:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!