Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő, akinek...

Van itt olyan nő, akinek nincs gyereke és nem is akar? Miért nem akarsz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nincs gyerekem, de hozzáfűznivalóm van. Én mindenképeen szeretnék gyereket, de: nem nézem le azokat, akik nem szeretnének. Mindenkinek joga van úgy élni, ahogy akar, nem jó a gyereknek sem olyan családban felnőni, ahol nem várták őt. Mennyivel könnyebb a férfiaknak, őket nem bántja ezért senki :)

Viszont nem értem némelyek felháborodását, mert itt mindenki kultúráltan válaszolt, senki nem kedte el bántani azokat, akik nem akarnak gyereket..

2009. aug. 29. 15:37
 22/62 anonim ***** válasza:
29%

Ennyi hülye p#csa van a Földön????? Hát ti ne is szüljetek, mert annyi eszetek van......, hülye már van bőven lécci lécci tényleg ne szaporodjatok!!!!!!!!!!!Köszönöm!

Egy 2 gyermekes anyuka, akinek két okos, és szép gyermeke van, és kéééépzeljétek világ életemben 53 kg voltam s vagyok! Ja, és imádom sz állatokat (az igaziakat), van több is és a kisgyerekek mellett is volt, most már nagyobbak, sőt az egyik felnőtt, szinte.

2009. aug. 29. 15:38
 23/62 anonim ***** válasza:
58%
Hát mert nem merik felvállalni, hogy nem tudják elfogadni más véleményét. Csak pontoznak. Eddig mindneki 100%-os volt aki nem akart gyereket (mert ez volt a kérdés) most meg már nem... Nem tudom mire jó ez a pontozgatás... Engem sokszor lehordtak már itt mert nem akarok gyereket.
2009. aug. 29. 15:39
 24/62 anonim ***** válasza:
89%

15:37-es voltam

Azt hiszem, ezt elkiabáltam :S

25/L

2009. aug. 29. 15:41
 25/62 anonim ***** válasza:
72%
15.38-as! Mi közöd van hozzá, hogy valaki nem akar gyereket? Semmi! És ahhoz sincs jogod hogy mocskolódj! Tanulj egy kis elfogadást! Élj boldogan a gyerekeiddel és ne szídj másokat, egyébként meg nem hozzád szólt a kérdés, mert neked van gyereked! Nem igaz már, hogy a szüléssel kiveszik a nőkből a megértés azok fleé akik nem pont azt gondolják amit ők! :@
2009. aug. 29. 15:42
 26/62 anonim ***** válasza:
72%
Úristen ne haragudj de nem szégyenled magad 2 gyerekes anyukaként hogy beszélsz ? a gyerekeiddel is így beszélsz ??
2009. aug. 29. 15:43
 27/62 anonim ***** válasza:
77%
A gyerekeddel is így fogsz majd beszélni, ha bejelenti, h ő sem akar gyereket? Az előtted író voltam.
2009. aug. 29. 15:45
 28/62 anonim ***** válasza:
41%
ajaj! oké, nem engem kérdeztetek, de ha mindenki így gondolkodna kihalna a világ, és sajnos nagyon sokan így gondolkodnak, és ez önzőség, ne haragujatok, de ez a véleményem!!! egyébként a 13 éves lányom is mondta már, hogy nem akar gyereket, de szerintem ez változni fog. Vele nem beszélek így, neki értelmesen elmagyaráztam, mitől szép az anyaság, de erre itt nincs idő és hely. és most is az a véleményem, akkor fogjátok megbánni, mikor már nem lehet gyereketek. Egyébként nem is ismerek olyan nőt, akinek nincs gyereke, ill. keveset, de azok meg a vagyonukat áldozták már fel, hogy legyen nekik! De eddig még nem sikerült.Hogy van ez?????
2009. aug. 29. 15:57
 29/62 anonim ***** válasza:
76%

Úgy hogy neked semmi bajod nem lesz abból, ha másnak nem születik gyereke. Szülni nem azért kell, hogy ne haljon ki a világ, mert nem állatok vagyunk. Nagyon fájna elfogadni más véleményét. Azért nincsenek ilyen ismerőseid, mert mindneki akaratlanul is olyanokkal találkozik, barátkozik akik olyanok mint ő.

Úgyhogy légyszives fogd vissza magad, mert ugyanolyan emberek vagyunk és ugyanolyan boldogok, ezt nem te fogod megmondani. Elfogadáselfogadáselfogadás....

2009. aug. 29. 16:01
 30/62 anonim ***** válasza:
54%
Ja hát persze egy 15 éves "érett" "felnőtt" lány a kérdező. mi? Persze neki még minden fontosabb mint egy gyerek és ennek ez a rendje. Hála égnek hogy nem akar mindenáron 15 évesen szülni egy két gyereket. De azért ne akarja már bárki bemesélni nekem hogy ez nem változik vagy változhat meg. A kérdezőtől csak azt szeretném megkérdezni, hogy leírná- e hogy mi az ami most kitölti az életét és mi lesz 5 -10 -15 -20 év múlva. Ugyanis ő még 20 év múlva is abban a korban lesz amikor még vígan szülhet egy rakás gyereket.
2009. aug. 29. 16:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!