Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan nő, akinek...

Van itt olyan nő, akinek nincs gyereke és nem is akar? Miért nem akarsz?

Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 13:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
78%
Nem mindegy, hogy a ki a kérdező? Ez a kérdés a mostra vonatkozik... És senki nem állította, hogy sohasoha nem változik meg, de azért mi jobban ismerjük magunkat mint más...
2009. aug. 29. 16:03
 32/62 anonim ***** válasza:
32%

Elfoadás,elfogadás....

elfogadlak, de véleményem lehet???? van, önzők! Ennyi. Fogadd el, ez a véleményem. Elfogadás........... vissza is érvényes.

És nem mindenki a barátom, a környezetemről beszéltem.

2009. aug. 29. 16:08
 33/62 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem meg akkor lennék önző, ha lenne gyerekem és magammal törődnék. Így hogy nincs nem tudom kinek ártok?? Kinek? A gyereknek biztos nem mert nincs. Szülni nem azért kell, hogy sok ember legyen és hogy valaki majd támogasson öreg koromban. Na akkor ki ellen vagyok önző? Senkinek nem okoztam rosszat. Amúgy meg egyáltalán nem féltem az alakom, van fontosabb dolog is az életemben mint az alakom, azok miatt nem akarok gyereket.
2009. aug. 29. 16:11
 34/62 anonim ***** válasza:
63%

Ez a kihal a vilag jo vol :) LOL

Nem zavar amugy, hogy tulnepesedes van?

2009. aug. 29. 16:15
 35/62 anonim ***** válasza:
55%
Ja amúgy én is feláldozom az életem élőlényekért, csak azok nem gyerekek épp. Nagyon önző vagyok, mi? Ja, hogy csak a gyerek számít, a többi élőlény egy semmi...
2009. aug. 29. 16:18
 36/62 anonim ***** válasza:
69%
Felesleges itt vitázni , úgy sem ismerjük egymást szval igazán nem hat meg senki véleménye. Ha lehetne gyerekem, akkor sem szeretnék szülni .ennyi.
2009. aug. 29. 16:21
 37/62 anonim ***** válasza:
98%
Nekem már van gyerekem, 22 éves vagyok, így talán nem lesz túl hasznos a válaszom, de én meg tudom érteni, ha valaki nem akar gyereket. Ha valaki huszon pár évesen nem akar, az még változhat ahogy idősebb lesz, ez szerintem normális. Ha valaki már 30 éves vagy ahhoz közel jár, és úgy is azt mondja, hogy nem akar, akkor ezt el kell fogadni, neki így kerek az élete. Szerintem nem szabad leszólni azt, akinek nincs gyereke, de a gyermekteleneknek sem kéne leszólni azt, akinek van, vagy szeretne. Hiszen nem vagyunk egyformák. Különben meg attól függetlenül, hogy van gyerekem, másoké engem is idegesít néha. A sajátom is felbosszant olykor, hát akkor másé is simán. Az más kérdés, hogy a sajátomat természetesen imádom, de akinek nincs gyereke, attól nem várom, hogy ő is ugyan úgy tekintsen rá, mint én.
2009. aug. 29. 16:23
 38/62 anonim ***** válasza:
66%

Egyrészt ide már kétszer válaszoltam a délután folyamán, a másik, amit szeretnék leírni,m hogy aki már negyvenedjére irja le hogy csak a harminc év felettiek véleménye mérvadó az menjen a francba már, mert baromi idegesítő, azért én 29 évesen hadd tudjam már mit akarok. Lehet jövőre szülök ki tudja, de most nem akarok. Fogadd már el hogy vannak akik egész fiatal koruktól úgy vannak hogy nem akarnak szülni és kész. Majd még lehet hogy változik, de lehet hogy nem. Hadd legyen meg neki is a véleménye.

A harmadik, annak az izléstelen puffogó, mittom én hány gyermekes anyának, a szülés nem kötelező női létforma és aki csak azért nem szül, mert az alakját félti, annak szive-joga akár ezért nem szülni, az hogy te mit élsz át anyaként a te dolgod, de nincs jogod ezért akármelyik nőtársadat le hülye pi.csázni.

Van aki a karrier miatt nem szül, van aki az alakját félti, van aki más miatt, van akimert ebbe a bizonytalan élethelyzetbe nem szül bele, nem akar anyóssal meg apóssal élni és szenvedni, nem akar kényszermegoldásokat. mennyi de mennyi ilyen kérdés íródik itt nap mint nap, akik szültek egy eleve elcseszett kapcsolatba, egy olyan helyzetbe hogy a koszos anyóssal élnek mert nincs hova menniük, vagy szült és segélyekből egyedül neveli. ezek a nők akik itt leírták a véleményüket éppen ezeket akarják elkerülni. Vagy szimplán nem akarnak felelősséget vállalni egy gyermekért? naés?miért ne tehetnék meg?Nehogy már valaki, aki már anya azt gondolja hogy mert ő megtette és milyen csodálatos érzés, azért másnak is ezt meg kell tennie és aki nem így gondolja az hülye.

29/N

2009. aug. 29. 16:34
 39/62 anonim ***** válasza:
67%

Azt még hozzátenném, hogy szerinted mi az önzőség? gyereket szülni a teljes létbizonytalanságba, egy kapcsolat bizonytalanságba csak azért mert egyes nők így értik magukat valaminek ha anyává válhatnak és majd valahogy sikerül eddig is sikerült alapon felneveli a kölyköt, vagy az aki eleve azt mondja hogy a nem stabil kapcsolatába és a mai anyagi helyzetbe nem akar szülni, csak azért hogy legyen kit babusgatnia, és elmondhassa magáról hogy anya. Aztán meg lesz ami lesz.

És kikérem magamnak mert nem önzőségből nem szülök és talán majd ezt én vagy más is aki így gondolja, jobban el tudja dönteni, mint te kivűl állóként.

Anyáméknak is inkább ha visszamehetnék az időben azt mondanám ne szüljenek meg engem, azért hogy utána elváljanak kétszer. Én normális életet szánok a gyermekemnek, ha egyszer lesz, hogy ha neadj isten az apja elhagy (mert ugye ma ez is gyakori) egyedül is normális létkörülmények közt nevelni tudjam. és ne anyámhoz meg apámhoz kelljen költözöm, meg pénzt kérnem.... te is ilyen nagyon felelősség teljes vagy? mit tennél ha a párod egyedül hagyna a gyerekekkel?

na erről van szó...

2009. aug. 29. 16:43
 40/62 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem a 15:38-asnak is kár volt szaporodnia. Istenem hogy lehet valaki ennyire korlátolt fapi...na? Attól hogy ő a gyerekszobbáan szereti élni az életet, mást még nem biztos, hogy ez kielégít. Sőt.
2009. aug. 29. 16:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!