Apa lettem 17 évesen. Ez mennyire gáz? Most mit csináljak?
79. Ertelek teged is de gondolom a lanyod apja akarta azt a gyereket. A kutyas hulye pelda volt de nagyjabol olyan. Ez olyan hogy ha akarod ha nem gondoskodnod kell valamennyire rola mert ha nem akkor kitudja mi fog tortenni es mindenki ellened lesz. Es igen ketten kellettunk hozza de ha donteni kell akkor nekem kuss a nevem es hagyjam magam mert az en szavam nem er semmit. Es mindenki sajnalja hogy szegeny lany, a fiu meg mekkora suttyo paraszt. De a lany is ott volt amikor keszult. Nem a gyerekkel van bajom mert biztos jo fej csak azzal hogy nem akarok apa lenni. Igy meg ha oda megyek hozza nem tudok ra ugy nezni mintha egy haverom gyereke lenne mert tudom hogy en vagyok az apja. Es ez nem jo.
Amugy 78-as nezz magadba eloszor.
"A kutyas hulye pelda volt de nagyjabol olyan."
Kicsit sem olyan kisfiam,de majd megtanulod te hamarosan!
Az ékezeteket meg megtanulhatnád használni,ennyivel megtisztelhetnéd a válaszolókat.....
Szerintem te nézz magadba,kedves kérdező!
Látom még vissza is szólsz az embereknek,akiknek ráadásul igazuk is van!
Nagy tahó vagy te!
17 éves?
elmondanám,hogy védjétek nyugodtan,de már nem számít kisgyereknek!
és az a 17 éves,aki cigizik,iszik,drogozik,meg lop,bandázik,úgy kufircol mint a nyulak hány ilyen van emberek?
ja!
Ahhoz már felnőttek?
Viszont ha egy ekkora nagy horderejű dologgal találja magát szembe,akkor "még gyerek,még nincs benne felelősség tudat!ne bántsuk!"
ma 12:59
Ja oké!
Értem!
Mindenen a lehető leggyorsabban túlesni,csak ne legyen vele nyűg,meg ne kelljen rá időt szánni :)
"Miert en vagyok a taho?"
Még nem jött le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!