Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa lettem 17 évesen. Ez...

Apa lettem 17 évesen. Ez mennyire gáz? Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Baleset volt. Mondtam a barátnőmnek, hogy vetesse el mert én nem akarom de ő és a szülei nem akarták elvetetni. Tök jó hogy nincs beleszólásom. Szakítottunk mikor még terhes volt, néha beszélünk attól de nem hiszem hogy valaha is lesz még valami közöttünk. Ma délelőtt hívott fel, hogy nemsokára megszületik a fiam és szeretné ha bemennék de nem mentem. Most tuti nagyon meg van sértődve és bevallom jogosan. Azon gondolkoztam egész nap hogy mkst hogyan tovább, kezdjek-e valamit a gyerekkel vagy hogy legyen de nem tudom. Te mit tennél a helyemben?
2013. jan. 8. 13:27
 81/102 anonim ***** válasza:
Akinek nem öröm az ne vállaljon,vigyázzon,hogy kinek teszi szét a lábát.Ha ahhoz van esze,hogy szétegye ahhoz is legyen,hogy felnevelje.Nem az a szerencsétlen akar megszületni,szenvedni ne szüld meg.
2013. jan. 21. 12:40
 82/102 A kérdező kommentje:

79. Ertelek teged is de gondolom a lanyod apja akarta azt a gyereket. A kutyas hulye pelda volt de nagyjabol olyan. Ez olyan hogy ha akarod ha nem gondoskodnod kell valamennyire rola mert ha nem akkor kitudja mi fog tortenni es mindenki ellened lesz. Es igen ketten kellettunk hozza de ha donteni kell akkor nekem kuss a nevem es hagyjam magam mert az en szavam nem er semmit. Es mindenki sajnalja hogy szegeny lany, a fiu meg mekkora suttyo paraszt. De a lany is ott volt amikor keszult. Nem a gyerekkel van bajom mert biztos jo fej csak azzal hogy nem akarok apa lenni. Igy meg ha oda megyek hozza nem tudok ra ugy nezni mintha egy haverom gyereke lenne mert tudom hogy en vagyok az apja. Es ez nem jo.

Amugy 78-as nezz magadba eloszor.

2013. jan. 21. 12:43
 83/102 anonim ***** válasza:
93%

"A kutyas hulye pelda volt de nagyjabol olyan."

Kicsit sem olyan kisfiam,de majd megtanulod te hamarosan!

Az ékezeteket meg megtanulhatnád használni,ennyivel megtisztelhetnéd a válaszolókat.....

2013. jan. 21. 12:55
 84/102 anonim ***** válasza:
51%
Akkor mihez hasonlitsam? A lenyeg az hogy nem tehetsz semmit. Telefonrol meg 2 ora lenne ha irnek ekezetet.
2013. jan. 21. 12:59
 85/102 A kérdező kommentje:
Kerdezo voltam
2013. jan. 21. 13:01
 86/102 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem te nézz magadba,kedves kérdező!

Látom még vissza is szólsz az embereknek,akiknek ráadásul igazuk is van!

Nagy tahó vagy te!

17 éves?

elmondanám,hogy védjétek nyugodtan,de már nem számít kisgyereknek!

és az a 17 éves,aki cigizik,iszik,drogozik,meg lop,bandázik,úgy kufircol mint a nyulak hány ilyen van emberek?

ja!

Ahhoz már felnőttek?

Viszont ha egy ekkora nagy horderejű dologgal találja magát szembe,akkor "még gyerek,még nincs benne felelősség tudat!ne bántsuk!"

2013. jan. 21. 13:02
 87/102 anonim ***** válasza:
"Aláírtál bármiféle nyilatkozatot? " Mivel meg nem nagykoru, ezt csak a szulei belelgyezesevel tehetne meg....
2013. jan. 21. 13:02
 88/102 anonim ***** válasza:

ma 12:59

Ja oké!

Értem!

Mindenen a lehető leggyorsabban túlesni,csak ne legyen vele nyűg,meg ne kelljen rá időt szánni :)

2013. jan. 21. 13:06
 89/102 A kérdező kommentje:
87. Miert en vagyok a taho? Nem en kezdtem rohadekozni meg ilyenek (mondjuk azt mar toroltek). Akarmennyire is igazatok van azert le lehet ezt irni normalisan is, nem kell egybol csunyakat mondani ram mert en sem tettem.
2013. jan. 21. 13:09
 90/102 anonim ***** válasza:

"Miert en vagyok a taho?"

Még nem jött le?

2013. jan. 21. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!