Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa lettem 17 évesen. Ez...

Apa lettem 17 évesen. Ez mennyire gáz? Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Baleset volt. Mondtam a barátnőmnek, hogy vetesse el mert én nem akarom de ő és a szülei nem akarták elvetetni. Tök jó hogy nincs beleszólásom. Szakítottunk mikor még terhes volt, néha beszélünk attól de nem hiszem hogy valaha is lesz még valami közöttünk. Ma délelőtt hívott fel, hogy nemsokára megszületik a fiam és szeretné ha bemennék de nem mentem. Most tuti nagyon meg van sértődve és bevallom jogosan. Azon gondolkoztam egész nap hogy mkst hogyan tovább, kezdjek-e valamit a gyerekkel vagy hogy legyen de nem tudom. Te mit tennél a helyemben?
2013. jan. 8. 13:27
 61/102 anonim ***** válasza:
91%

Ne haragudjatok már,de kit érdekel hogy 17 éves!

A bacáshoz már elég felnőtt?

Hányinger a kérdező,az idióta felfogásával,a kutyás példa meg............

2013. jan. 20. 19:35
 62/102 anonim ***** válasza:
89%

Most őszintèn! Mit tehet 1 àrtatlan csecsemő arròl,hogy barmok a szülei??

Kutyâhoz hasonlìtani a sajàt gyermekedet? :-/

Ez nagyon szànalmas...

Ilyen agyi felfogàssal mint a tied mèg kb a jâtszòtèren kellett volna lenned a baszàs helyett!!

Azt hiszed a fiadnak majd nem kell apa??

Remèlem,hogy ha most Te eldobod a fiadat akkor a későbbiekben nem akar majd felőled hallani!

Nem érdemled meg azt,hogy valaha is apânak hîvjon!!!

2013. jan. 20. 19:56
 63/102 anonim ***** válasza:
84%

Nem az a gâz ,hogy "apa " lettèl!

Te vagy a gâz!!!! Mert a felelősèg alòl kibujsz!!!

2013. jan. 20. 19:59
 64/102 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj csak ide kérdező,a legjobb,amit ilyenkor tehetsz,az az,hogy szépen ásol egy gödröt,belefekszel,majd megkérsz valakit hogy temesse be!

Szánalmas vagy,és én is lecarom hogy 17 vagy,el lehet ítélni az unokanővéremet,de 16(nem roma) évesen esett teherbe,azóta eltelt öt év,és a kezdetektől fogva úgy nevelte a gyereket,hogy egy 25 éves példát vehetett volna róla,mert gyárban 12 órázott,hogy el tudja tartani,feladta az egész életét a gyerek miatt, akkor 18 éves apukának se híre se hamva!17 éves emberek,nem 7 még egy év,és elvileg már felnőtt lesz,bár ilyen ésszel.........

2013. jan. 20. 20:15
 65/102 anonim ***** válasza:
67%

A dugáshoz persze érett voltál, mi? Mert ahhoz sem...

Érdekes, Én 17 évesen (lsz.rom ha ciki) még FÉLTEM a sextől, nem tettem szét senkinek sem a lábamat!!hiába voltam felvilágosítva , tudtam mindent a védekezésről, és tudtam h becsúszhat úgy is a baj!!!! Tudtam h éretlen vagyok rá akkor még!!! Ennyi... te meg kérdező szerintem inkább ÁSD el magadat, főleg h a gyereket már 1 kutyához hasonlitod!!! Ha ennyire negy probléma ez neked h "apuka" lettél inkább hagyjad is azt a gyereket, jobb ha meg se ismer, ha már letojod őt!!!

2013. jan. 20. 20:33
 66/102 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerős családban is így történt. Ők összeházasodtak, normálisan élnek. Fizetned kell a gyerek után. A fiúknak is kell védekezniük, vigyázz máskor ne járj így. Ez egy életre kihat.
2013. jan. 20. 20:43
 67/102 anonim ***** válasza:
A fiúk később érnek. Ahogy olvasom az írásodat, még a tojáshéj a seggeden van. Nem vagy apának való. A szüleidnek fizetni kell. Nem gondoljátok, hogy egy gyerek felnevelése mennyibe kerül.Könnyű az abortuszról beszélni, ha neked kellene menni, biztos félnél átesni egy ilyen műtéten.
2013. jan. 20. 20:51
 68/102 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:51

Teljesen egyetértek veled!

Gondolom azt sem tudja,mi az az abortusz,a következményei,illetve milyen súlyos lelki teher lehet egy nőnek(lánynak)......így könnyű a lehetőségével dobálózni!

2013. jan. 20. 21:56
 69/102 anonim ***** válasza:
73%

1. Dugni könnyű. Mindenki tud.

2. Gyereket nevelni, jól nevelni nagyon nehéz. Sokkal nagyobb felelősségtudat kell hozzá, mint a szexhez.

3. Látjátok, miket mondtok rá? Szerintetek alkalmas rá, hogy bárkinek is az apja legyen? Pont úgy reagál, mint egy tizenéves, aki bele sem gondol, hogy milyen érzés akarni egy gyereket, hisz nem akar apa lenni. Ti 17 évesen bele tudtatok gondolni, mennyi mindennel jár, ha úgy döntötök, gyereket vállaltok? Akkor is nehéz, nemhogy tinifejjel.

2013. jan. 20. 22:43
 70/102 anonim ***** válasza:
63%

"Ti 17 évesen bele tudtatok gondolni, mennyi mindennel jár, ha úgy döntötök, gyereket vállaltok? Akkor is nehéz, nemhogy tinifejjel."

Belegondoltunk igen,és érdekes,belőlünk nem is lett se tini apuka,se tini anyuka......"csak úgy megtörtént",jó duma,velünk miért nem történt csak úgy meg?

Mert nem voltunk felelőtlenek!

2013. jan. 20. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!