Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa lettem 17 évesen. Ez...

Apa lettem 17 évesen. Ez mennyire gáz? Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Baleset volt. Mondtam a barátnőmnek, hogy vetesse el mert én nem akarom de ő és a szülei nem akarták elvetetni. Tök jó hogy nincs beleszólásom. Szakítottunk mikor még terhes volt, néha beszélünk attól de nem hiszem hogy valaha is lesz még valami közöttünk. Ma délelőtt hívott fel, hogy nemsokára megszületik a fiam és szeretné ha bemennék de nem mentem. Most tuti nagyon meg van sértődve és bevallom jogosan. Azon gondolkoztam egész nap hogy mkst hogyan tovább, kezdjek-e valamit a gyerekkel vagy hogy legyen de nem tudom. Te mit tennél a helyemben?
2013. jan. 8. 13:27
 71/102 anonim ***** válasza:
81%
Nem az a gäz, hogy apa lettel, hanem, hogy nem akarsz törödni a gyerekeddel. Legközelebb vedekezz te is aktivan (ovszer). Örülnöd kellene, gyereked születik, te meg itt nyavajogsz es sajnältatod magad. Ha tenyleg a Te gyereked (apasägi vizsgälat) akkor kötelesseged lenne gyerektartäst fizetni, lätogatni, es igen, az anyjät se tudod elkerülni. Van olyan dolog a vilägon, aminek Te örülni tudsz? (a sajät farkadon kivül)
2013. jan. 21. 00:04
 72/102 anonim ***** válasza:
32%

ha biztos, hogy védekeztetek, csináltass apaságit.

Nem 100%, hogy te vagy az apja.

Ha meg kiderül, hogy te vagy, akkor meg legalább tisztább lesz minden.

2013. jan. 21. 03:41
 73/102 anonim ***** válasza:
72%

"Te r*hadék!! Képes lettél volna megöletni azt a szerencsétlen magzatot? Te kis féreg! Legszívesebben kirugdosnám a fogaidat! Abortuszra akartad küldeni a lányt! Gyűlölöm a hozzád hasonló gyerekgyilkosokat!! "

az abortuszt ellenzők nagy %-a miért ilyen gyűlölködően agresszív?

2013. jan. 21. 03:42
 74/102 A kérdező kommentje:
72-es te meg állíts már magadon, jó!?
2013. jan. 21. 07:08
 75/102 anonim ***** válasza:
25%
Ilyen a mai fiatalasag nagy resze ,vagyis rongyemberek !
2013. jan. 21. 07:19
 76/102 anonim ***** válasza:
77%

"Te r*hadék!! Képes lettél volna megöletni azt a szerencsétlen magzatot? Te kis féreg! Legszívesebben kirugdosnám a fogaidat! Abortuszra akartad küldeni a lányt! Gyűlölöm a hozzád hasonló gyerekgyilkosokat!! "

Én meg a hozzád hasonló álszent majmokat gyűlölöm. Nem tudom észrevetted-e, hogy egy magzatot fanatizmussal védesz, de az élőket meg szájba rugdosnád.

2013. jan. 21. 07:30
 77/102 anonim ***** válasza:
92%
Kedves kérdező! A gyerekkel kapcsolatot tartanod nem kotelezo, ellenben gondoskodni róla igen. Irta itt valamelyik nagyon okos hozzászóló, hogy le mondhatsz róla. Magyarországon a jog egyetlen esetben engedélyezi ezt: ha a biológiai apa az anya férjének nyílt örökbefogadással örökbe adja. Itt ez nem lehetséges. Az anya beperelhet gyermektartasert. Ezt akkor is megteheti, ha nincs apasagi nyilatkozat. Mivel meg kiskorú vagy, a nyilatkozathoz szükséges a te szüleid beleegyezese. Ha nem teszel nyilatkozatot, a biróság dns tesztet rendel el. A probléma, hogy míg a nyilatkozat tétel ingyenes, a dns tesztnek igen magas a költsége. Tartasdijat, amennyiben valóban te vagy az apa mindenképpen meg fognak állapítani. Egyik válaszoló irta, hogy alá kellett volna íratni egy papírt, hogy nem követelnek semmit. A jog ezt sem engedi, mert ez a gyermeknek nem érdeke. A törvény nem nézi, hogy a gyermek miért született: mindketten akartak, vagy csak az anya döntött. Van es el kell tartani. A tartasdijat, amíg nem tudsz dolgozni, fizetheti, a szüleid, de erre nem kotelezhetoek.
2013. jan. 21. 07:53
 78/102 anonim ***** válasza:
88%

Itt látszik,hogy mennyit jelent 1-2 év is.

Én 19 évesen szültem meg a gyönyörű kislányom és fel sem merült bennem az,hogy megöljem.Mikor a kicsi 7 hónapos volt egyetemre jártam mellette (ő addig az egyetem bölcsődéjében volt).Nem mondom,hogy séta galopp volt de megoldotam. Az apja ekkor külföldön dolgozott és ritkán láttuk.De mikor elkezdődtek a fájások azonnal repülőre ült és mire végre elkezdhetem nyomni már ott volt mellettem. :)

Mára már szerencsére rendeződtek a dolgok és idén végzek az egyetemen :) Ja nem voltunk,vagyunk együtt az apjával.Ő a nagy vízen túl él de amint tud jön a lányához és pár év múlva már ő is kimehet hozzá nyára :)Ne foszd meg magad az apaság örömeitől mert ennél nagyobb csoda nincs.

25/N

2013. jan. 21. 11:25
 79/102 anonim ***** válasza:
53%

NEM

MINDENKINEK

ÖRÖM

A

GYEREK

2013. jan. 21. 12:30
 80/102 anonim ***** válasza:
5%

Amíg jogilag el nem ismered, nem kell róla lemondanod sem és gyerektartásért sem vagy beperelhető. Értem én, hogy felelőség, meg ha dugni tudsz, ehhez is érts, stb..., de a döntésből kivontak. Amikor a barátnőd és a szülei úgy döntöttek, hogy megtartják, számoltak azzal is, hogy nem nagyon fogsz törődni velük. Aláírtál bármiféle nyilatkozatot?

Ettől függetlenül én biztosan elmennék megnézni a gyereket, segítenék abban, hogy neki jó élete legyen. Ha nem is pénzzel (mert tegyük fel, hogy nincs), összeszerelném a bútorait, kifesteném a szobáját stb... és itt már mellékes, hogy papíron Te vagy e az Apuja, vagy a Te neveden van e, a lényeg, hogy bármilyen nehéz is most megbarátkoznod a gondolattal, később lelkiismeret furdalás nélkül emlékszel vissza a mostani időszakra.

2013. jan. 21. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!