Apa lettem 17 évesen. Ez mennyire gáz? Most mit csináljak?
ha biztos, hogy védekeztetek, csináltass apaságit.
Nem 100%, hogy te vagy az apja.
Ha meg kiderül, hogy te vagy, akkor meg legalább tisztább lesz minden.
"Te r*hadék!! Képes lettél volna megöletni azt a szerencsétlen magzatot? Te kis féreg! Legszívesebben kirugdosnám a fogaidat! Abortuszra akartad küldeni a lányt! Gyűlölöm a hozzád hasonló gyerekgyilkosokat!! "
az abortuszt ellenzők nagy %-a miért ilyen gyűlölködően agresszív?
"Te r*hadék!! Képes lettél volna megöletni azt a szerencsétlen magzatot? Te kis féreg! Legszívesebben kirugdosnám a fogaidat! Abortuszra akartad küldeni a lányt! Gyűlölöm a hozzád hasonló gyerekgyilkosokat!! "
Én meg a hozzád hasonló álszent majmokat gyűlölöm. Nem tudom észrevetted-e, hogy egy magzatot fanatizmussal védesz, de az élőket meg szájba rugdosnád.
Itt látszik,hogy mennyit jelent 1-2 év is.
Én 19 évesen szültem meg a gyönyörű kislányom és fel sem merült bennem az,hogy megöljem.Mikor a kicsi 7 hónapos volt egyetemre jártam mellette (ő addig az egyetem bölcsődéjében volt).Nem mondom,hogy séta galopp volt de megoldotam. Az apja ekkor külföldön dolgozott és ritkán láttuk.De mikor elkezdődtek a fájások azonnal repülőre ült és mire végre elkezdhetem nyomni már ott volt mellettem. :)
Mára már szerencsére rendeződtek a dolgok és idén végzek az egyetemen :) Ja nem voltunk,vagyunk együtt az apjával.Ő a nagy vízen túl él de amint tud jön a lányához és pár év múlva már ő is kimehet hozzá nyára :)Ne foszd meg magad az apaság örömeitől mert ennél nagyobb csoda nincs.
25/N
Amíg jogilag el nem ismered, nem kell róla lemondanod sem és gyerektartásért sem vagy beperelhető. Értem én, hogy felelőség, meg ha dugni tudsz, ehhez is érts, stb..., de a döntésből kivontak. Amikor a barátnőd és a szülei úgy döntöttek, hogy megtartják, számoltak azzal is, hogy nem nagyon fogsz törődni velük. Aláírtál bármiféle nyilatkozatot?
Ettől függetlenül én biztosan elmennék megnézni a gyereket, segítenék abban, hogy neki jó élete legyen. Ha nem is pénzzel (mert tegyük fel, hogy nincs), összeszerelném a bútorait, kifesteném a szobáját stb... és itt már mellékes, hogy papíron Te vagy e az Apuja, vagy a Te neveden van e, a lényeg, hogy bármilyen nehéz is most megbarátkoznod a gondolattal, később lelkiismeret furdalás nélkül emlékszel vissza a mostani időszakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!