Apa lettem 17 évesen. Ez mennyire gáz? Most mit csináljak?
Szegény gyerek, kedves kérdező, gondolj bele az ő helyzetébe, senki nem akarja hogy megszülessen és mégis itt van, majd 20- 30 év múlva hogy fog a szemetekbe nézni?
Sajnos nemérted amoiről beszélek, de majd az idő jól az agyadba vési.
Azért a lány szüleit is megkérdezném hogy ilyen esetben mi a jó fészkes fenének nem engedik az abortuszt?
A lányuknak ezzel el van cseszve a fiatal kora és ha a szülők nem segítik akkor egyedül komoly szakma nélkül (ki tudja hogy oldaná meg a továbbtanulást) MO-n pokol lesz az élete.
Én nem értem,hogy sok válaszoló miért cseszteti a kérdezőt! Rendben,ha már mindenbe bele akartok kötni,akkor oké,fiatal mindenhez,nem felnőtt,de a döntéseiért felelősséget kell vállalnia. Itt amúgy mindenki csak azóta él nemi életet,hogy lakása/jövedelme/illetve felnőtt kora van? Már csak azért,mert annyira ágáltok amellett,hogy ha már megcsinálta,vállaljon érte felelősséget. Szerintem nem fair,hogy más tettéért legyen felelős,mert a gyerek felelősségét a lány és szülei akasztották a nyakába. Mondjuk azt meg én nem értem,hogy ha annyira tudod,kedves kérdező,hogy nem a felelőtlenség miatt lett a baba,mert védekeztetek,hanem "baleset" volt,azt hogy nem vettétek észre rögtön? Van esemény utáni tabletta,azt pl lehetett volna alkalmazni.
Szerintem menj el megnézni a gyerekedet,ha másért nem,hát azért,hogy meg tudd beszélni a lánnyal és annak szüleivel a továbbiakat. Mert ha most berágnak,hogy milyen köcsög vagy,hogy nem mész el megnézni sem,akkor majd ügyeskednek a gyerektartással. Pedig szerintem semmi joguk nincs hozzá,ugyanis,nem ti vállaltátok,te egyáltalán nem egyeztél bele,tartsák el ők,mert úgymond,nem neked szülte a barátnőd,hanem a szüleinek. Bár ez csak az én véleményem.
De mindenképp látogasd meg,neked sem lesz később bűntudatod és nem is leszel elkönyvelve bunkó parasztnak.
Amúgy a lány akarta inkább megtartani,vagy a szülei erősködtek?
22L
Sajnálom, hogy 17 évesen apa lettél.
Egyet nem értek a lány részérol. Ha kozolted vele,hogy nem szeretnéd megtartani a gyereket, nem akarsz apa lenni és utána szakítottatok is, miért keresget téged, hogy látogasd meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!