Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa lettem 17 évesen. Ez...

Apa lettem 17 évesen. Ez mennyire gáz? Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Baleset volt. Mondtam a barátnőmnek, hogy vetesse el mert én nem akarom de ő és a szülei nem akarták elvetetni. Tök jó hogy nincs beleszólásom. Szakítottunk mikor még terhes volt, néha beszélünk attól de nem hiszem hogy valaha is lesz még valami közöttünk. Ma délelőtt hívott fel, hogy nemsokára megszületik a fiam és szeretné ha bemennék de nem mentem. Most tuti nagyon meg van sértődve és bevallom jogosan. Azon gondolkoztam egész nap hogy mkst hogyan tovább, kezdjek-e valamit a gyerekkel vagy hogy legyen de nem tudom. Te mit tennél a helyemben?
2013. jan. 8. 13:27
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 A kérdező kommentje:
Nem basszus. Masok szidhatnak en meg legyek kedves. Hat persze.
2013. jan. 21. 13:37
 92/102 anonim ***** válasza:
86%

Jogtalannak érzed?

Nem érzed úgy,hogy valamivel,(kutyához hasonlítani egy gyereket,"miért nem csináltat abortuszt?","kezdjek-e valamit a gyerekkel")rászolgáltál?

2013. jan. 21. 13:53
 93/102 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy o egy kutya. De tenyleg olyan mintha akkor egy elolenyt raderoszakolnanak. Mert ez az. Tudom benne voltam, de dontesem akkor sincs. Az van amit a masik mond. De ezaz hogyha ketten kellettunk hozza akkor donthessek mar en is.
2013. jan. 21. 14:03
 94/102 anonim ***** válasza:
55%

"Ha ahhoz van esze,hogy szétegye ahhoz is legyen,hogy felnevelje."

Ha szerintetek egy dugáshoz ugyanannyi felelősségtudat, érettség és komolyság kell, mint egy gyerek normális felneveléséhez, az elég gáz.

2013. jan. 21. 14:04
 95/102 anonim ***** válasza:

ma 14:04

Pont ezt mondjuk!

Dugni mindenki tud!

vállalni a tettei után a következményeket??

Hát... ez már nehezebb!

És én NEM csak a kérdezőre értem,ugyanúgy a csajra is

ba+!

Neki majd mekkora fájdalmas,szokatlan lesz megszülni egy gyereket!

TE kérdező?

Téged sajnáljunk?

Én nem!!!!!!!!!!

2013. jan. 21. 14:12
 96/102 anonim ***** válasza:
23%

Én épp az ellenkezőjét mondom. Hogy azért, mert valaki tud dugni, nem tud gyereket nevelni. Nem mindig az a felelősség vállalása, ha megszüli a gyereket. Az abortusz is egy következmény.

Ez kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy az, aki autóba ül, baleset esetén nem kaphat orvosi ellátást, hisz amikor kocsiba ült, tudta, hogy baleset is történhet vele.

2013. jan. 21. 14:51
 97/102 anonim ***** válasza:

Lebuktál kérdező,azzal hogy egy másik fiókról írtál!

Ami szintén 74%-os volt,most itt egy emberke,aki téged pártol,aki szintén 74%-os,telefonon nem használsz ékezetet,gondolom átváltottál számítógépre,csak hogy magadat védjed?

Mert EZ megint egy hülye hasonlat!

Egy gyerek NEM baleset!

2013. jan. 21. 15:18
 98/102 A kérdező kommentje:
97-est nem en irtam.
2013. jan. 21. 15:40
 99/102 A kérdező kommentje:
Az en valaszom es a te valaszod kozott mindenki 74%-os meg te is.
2013. jan. 21. 15:42
 100/102 anonim ***** válasza:
53%

Jelentkezem, 14:51-es 74%-os vagyok.

Te meg paranoiás.

Miért nem ugyanaz, mint egy baleset? Mind úgy ülünk autóba, hogy tisztában vagyunk a következményekkel. Akkor vállaljuk is a felelősséget, i.e. az út szélén való elvérzést.

Egyébként nem védem a kérdezőt, csak már megint egy csomóan büntetésnek akarják felhasználni a babát. Épp itt van a buktató. Annak, aki akarja a gyereket, ajándék, áldás meg minden szép és jó, de annak, aki nem akarja, büntetés.

2013. jan. 21. 16:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!