Apa lettem 17 évesen. Ez mennyire gáz? Most mit csináljak?
Jogtalannak érzed?
Nem érzed úgy,hogy valamivel,(kutyához hasonlítani egy gyereket,"miért nem csináltat abortuszt?","kezdjek-e valamit a gyerekkel")rászolgáltál?
"Ha ahhoz van esze,hogy szétegye ahhoz is legyen,hogy felnevelje."
Ha szerintetek egy dugáshoz ugyanannyi felelősségtudat, érettség és komolyság kell, mint egy gyerek normális felneveléséhez, az elég gáz.
ma 14:04
Pont ezt mondjuk!
Dugni mindenki tud!
vállalni a tettei után a következményeket??
Hát... ez már nehezebb!
És én NEM csak a kérdezőre értem,ugyanúgy a csajra is
ba+!
Neki majd mekkora fájdalmas,szokatlan lesz megszülni egy gyereket!
TE kérdező?
Téged sajnáljunk?
Én nem!!!!!!!!!!
Én épp az ellenkezőjét mondom. Hogy azért, mert valaki tud dugni, nem tud gyereket nevelni. Nem mindig az a felelősség vállalása, ha megszüli a gyereket. Az abortusz is egy következmény.
Ez kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy az, aki autóba ül, baleset esetén nem kaphat orvosi ellátást, hisz amikor kocsiba ült, tudta, hogy baleset is történhet vele.
Lebuktál kérdező,azzal hogy egy másik fiókról írtál!
Ami szintén 74%-os volt,most itt egy emberke,aki téged pártol,aki szintén 74%-os,telefonon nem használsz ékezetet,gondolom átváltottál számítógépre,csak hogy magadat védjed?
Mert EZ megint egy hülye hasonlat!
Egy gyerek NEM baleset!
Jelentkezem, 14:51-es 74%-os vagyok.
Te meg paranoiás.
Miért nem ugyanaz, mint egy baleset? Mind úgy ülünk autóba, hogy tisztában vagyunk a következményekkel. Akkor vállaljuk is a felelősséget, i.e. az út szélén való elvérzést.
Egyébként nem védem a kérdezőt, csak már megint egy csomóan büntetésnek akarják felhasználni a babát. Épp itt van a buktató. Annak, aki akarja a gyereket, ajándék, áldás meg minden szép és jó, de annak, aki nem akarja, büntetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!