Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apa lettem 17 évesen. Ez...

Apa lettem 17 évesen. Ez mennyire gáz? Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Baleset volt. Mondtam a barátnőmnek, hogy vetesse el mert én nem akarom de ő és a szülei nem akarták elvetetni. Tök jó hogy nincs beleszólásom. Szakítottunk mikor még terhes volt, néha beszélünk attól de nem hiszem hogy valaha is lesz még valami közöttünk. Ma délelőtt hívott fel, hogy nemsokára megszületik a fiam és szeretné ha bemennék de nem mentem. Most tuti nagyon meg van sértődve és bevallom jogosan. Azon gondolkoztam egész nap hogy mkst hogyan tovább, kezdjek-e valamit a gyerekkel vagy hogy legyen de nem tudom. Te mit tennél a helyemben?
2013. jan. 8. 13:27
 51/102 A kérdező kommentje:
A szüleim ragaszkodnak hozzá hogy havonta adnom kell neki pénzt.
2013. jan. 20. 11:48
 52/102 anonim ***** válasza:
98%

Őszintén megmondom nem igazán értem a problémádat.

A lány nem akarja hogy elvedd feleségül, sőt, járni se akar veled, elfogadta hogy a kapcsolatotoknak vége.

A szülei anyagilag megengedhetnek egy kisbabát, nem kértek eddig semmi pénzt, és szerintem nem is fognak. A lány sem. Ha jól látom apasági nyilatkozatot se tettél, vagy igen? De mindenképpen a pénzügyi részét meg kell kérdezned, de szerintem egy forintot se kérnének tőled, hiszen te is tanulsz, nekik meg nem hiányzik.

Nem kell velük élned, csak azt kérte a csaj, hogy látogasd a gyereket. Ezt simán megteheted. Ha van pénzed, és úgy gondolod, akkor veszel valami ajándékot a kicsinek és ennyi. Ha elkezd nőni, hidd el örülni fogsz neki. Nagyon cuki tud lenni egy pici gyerek.

Ettől ugyanúgy eljárhatsz bulizni, haverokkal síelni vagy mit tudom én. Nincs a nyakadon a gyerek, hiszen nem te neveled. A rendszeres kapcsolattartás nem azt jelenti hogy minden szombat délután meg kell jelenned. Hanem amikor időd van, és előre egyeztettetek akkor mész és játszol vele. Ha nagyobb, elmész vele sétálni, vagy szánkózni. Sőt, még csajozni is tök jól lehet egy kisgyerekkel. A játszótér tele van egyedülálló anyukával.

Természetesen, ha befejezted a sulit, és elkezdesz dolgozni, akkor kéne adnod gyerektartást. De lehet hogy nem fogja kérni a barátnőd, mert nekik kevésbé kell az a pénz, mint neked. Azt is megteheted hogy gyűjtesz neki, és amikor nagy lesz, akkor adod oda.

Szóval szerintem teljesen felesleges ennyit keseregni és kétségbe esni. Nem meghalt valaki, hanem született valaki. hagyd hogy történjenek a dolgok.

34/N

2013. jan. 20. 13:40
 53/102 anonim ***** válasza:
95%
Régen sem volt mindenki szent. Csak akkor nem volt gyakori, ahol ezeket megtudtad. Most vadidegen emberekről is tudod, hogy mit csinálnak. Régen pár padon ülő, pletykás vénasszony volt a facebook, és az a szociális háló nem volt, olyan kiterjedt, mint a mai.
2013. jan. 20. 13:50
 54/102 anonim ***** válasza:
38%

Miért nem húztál gumit?

Ha gondolkodnál, most nem lennél bajban. Nem tudlak sajnálni.

A gyerekre haragudni amúgy nagyon k*cs*g dolog, még tudat alatt is.

2013. jan. 20. 14:31
 55/102 anonim ***** válasza:

belehalsz ha időnként (pl hetente) meglátogatod? nem.

majd később fogod még akarni :D apám is így volt :D

csak ha már késő lesz, oszt elküld melegebb éghajlatra...

2013. jan. 20. 14:51
 56/102 anonim válasza:
16%
szegyelhetedd magadat talan gumit kellet volna huzni , most hogy mar megtortent a "baj" akkor legyel ferfi viseld tetteid sulyat es valaszolok!! mi az hogy a lany akar meggazdagodni a gyerektartasbol; abbol a havi 10-15 ezer forintbol kotve hiszem hisz talan pelenkara sem elegg !!!
2013. jan. 20. 15:42
 57/102 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem az 52-es nagyon szépen összefoglalta.A többi már csak szócséplés,szóval én sem kezdek el okoskodni.Fontold meg amit írt.
2013. jan. 20. 16:00
 58/102 anonim ***** válasza:
50%
Az elkövetett hibákért vállalni kell a felelősséget. Akár véletlen, akár szándékos. Az élet nem habos torta!
2013. jan. 20. 18:49
 59/102 anonim ***** válasza:
68%

"Olyan mintha valaki azt mondaná neked hogy a kutyája terhes és neked kell gondoskodni az egyik kölyökről de te nem akarod."

Baz+!

Hát a szüleid valamit baromira elcsesztek a nevelésednél,nem csodálkozok rajta,hogy itt tartasz.....

Bár van akit ütnek,vernek,mégis ezerszer több intelligencia szorul az agyába,mint neked!

17 éves vagy,én képzeld 18,de szerintem ez nem olyan,mint mikor a kutya ellik egyet,te meg nem akarsz vele szenvedni!!

Hát belőled se lesz valami jó apa,ha már most így állsz a témához!

Az ilyen gyerekeket VÉGTELENÜL sajnálom,te így jártál,a barátnőd szintén,de Ő semmiről sem tehet!

Annak a szegény picinek lesz 2 agyhalott,bunkó szülője!!!

2013. jan. 20. 19:28
 60/102 anonim ***** válasza:
100%

"A szüleim ragaszkodnak hozzá hogy havonta adnom kell neki pénzt."

Mégis mi a fac bajod van,olyan mintha még ezt is nyűgnek éreznéd,a szüleid fizetik helyetted a gyerektartást!

Agyhalott,sötét,paraszt vagy!

2013. jan. 20. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!