A férjem nyilvánosan csalt meg. Szerintetek?
Egyik az, hogy sokan nagyon el vannak itt tévedve. Hogy megkapta volna, hogy puha p@cs, ha nem? Meg jaj biztos a haverok miatt... Ugyanmár, akkor az a pasi a világ legnagyobb puha p@cse, ha nem mondja azt, hogy én NEM akarom, csak azért, mert a haverok. Ennél nagyobb puha p@csség nincs is. Nekem ezzel takarózna, semmit nem segítene a helyzetén.
Másik, akik meg itt izélnek, hogy a műsor része, meg a taperolás is.. Azok meg nem tudom hol jártak, meg mit láttak, de egy normális táncos lány az két ajtós szekrény(ek)kel érkezik és nem lehet fogdosni meg ilyenek.
Az előbb már írtam...én valahogy úgy érzem sántít a dolog,ahogy az előttem szóló is írta.
Akik elmennek táncolni,még lehet,hogy 1-2 simítás elmegy,de az,hogy nyílvánosan elkezdi kielégíteni..nekem ez elég hihetetlen.
Nem mondom,hogy nincs olyan,ha jól megfizetik akkor a hátsó szobában ezt lerendezik...de ezt igy kétlem,kedves kérdező!
Megértem hogy megalázva érzed magad. Nem értek egyet azokkal akik azt valják, áh ez belefér, mert nem fér bele, dehogyis! Ha magával ragadta a csordaszellem, menjen a pusztába az ökrökhöz és ott majd érzi igazán.
Ha a kedves férjecske nem bír a vérével, maradjon otthon és hogy piás volt..akkor már mindent szabad? Nah, ki- mire büszke.
Nem válnék, de a következő ilyennél úgy seperném ki a házből, ahogy azt megérdemli.
Hűűű na úgy látom Te már homoszexuális lehetsz, vagy van homoszexuális ismerősöd. Ahogyan mondtam, nem ítélem el a homoszexualitást, de szerintem az a gyerek akit két férfi, avagy két nő nevel, egy olyan családi képpel, hogy ez a normális és elfogadható, nem lesz lelkileg egészséges gyermek. Ez az én véleményem és ezt vállalni fogom. Egyébként én magam is szülő vagyok és nem nagyon szoktam hagyni, hogy becsméreljék anyai mivoltom, amíg erre okot nem adok! Lehetnek jó szülők, nem ezt vitatom. Csak magát a kialakított képet!!
Én legalább nem ostoba parasztozok le minden velem szembejövőt aki nem ért velem egyet... Maradjunk ennyiben! Nem lesz használhatóbb a válaszom csak mert teszek bele két kemény, sértő szót!
Én jó alaposan elbeszélgetnék négyszemközt a férjemmel, hogy mi is történt pontosan. Ezek után, és nem csak egy fénykép alapján döntenék a jövőről. Nekem a taperolás sem fér bele, de minden kapcsolat más.
EGy kis off: Ennek a kérdésnek sem a parasztokhoz, sem a melegekhez nincs köze. Egyikőtök sem különb.
Magánvélemény, amihez meg én tartom magam: egyetlen gyereknek sem lesz beteg világképe, amíg szeretik, akár hetero akár homoszexuális szülei vannak. Az, hogy valaki milyen irányultságú nem ezen múlik. Én sem tudnék belőled homoszexuálist nevelni, még ha akarnék se. De legalább családban, szeretetben nőhet fel. Sokkal, de sokkal szebb élet, mint jövőkép nélkül egy árvaházban.
Hol vagy kérdező???
Engem azért z is érdeklne, hogy a férj mit mond! Ráadásul Neked mi az, ami nem fér bele? Az a baj, hogy a lánybúcsún nyilvánosan, vagy az, hogy eleve csinálta. Vagy pontosan mit takar, hogy elkezdte kielégíteni?
Nálam ez azért sok mindentől függ. Alapvetően elítélem a megcsalást, és életemben még senkit nem csaltam meg, tudtommal engem sem, fogalmam sincs, hogy nekem ez beleférne-e. Viszont mindenek előtt megkérdezném a férjem, hogy mégis mi volt ez? miért tette, mi motiválta?
Azért majd leírhatnád. Szerintem nem dobnám ki, de hogy egy jó ideig mosolyszünet lenne, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!