A férjem nyilvánosan csalt meg. Szerintetek?
kinek mi számít megcsalásnak.. :)
én nagyon hím soviniszta vagyok, ezért most külön elnézést is kérek, de egy legénybúcsú az egy legénybúcsú... valamint a tapizás és a kezes dolgok szerintem nem számít megcsalásnak...
mondjuk ha egy józan pillanatába kettesbe csinálna ilyet egy nővel azt már inkább mondanám megcsalásnak..
valamint szerintem egy táncoslány nem hagyja magát minden egyes pasinak, hogy megújjazák a koszos kezükkel... lehet, hogy csak odanyúlt neki! beszéld át a férjeddel mert szerintem ez nem elég ok a válásra!
Ugyan mar egy reszeg legenybucsu es nem is ismerte azt a k@@###semmi erzelem nem volt benne.De csunya dolog undorito de sok ferfi megteszi osztonos allatias viselkedes.
Nem erdemes ez miatt felrugni egy hazassagot ha szereted ot igazan.
Én kiba**nám mint macskát sz***i!!! Nekem nem fér bele! De kinek mi!
Nálam az hogy elkezdte kézzel kielégíteni, abból én azt szűröm le hogy elkezdte neki verni mindenki szeme láttára!! Ez több mint megalázás! A legénybúcsún is lehet kultúráltam viselkedni és nem feltétlenül kell nőket is hívni! Sztem. normális párkapcsolatban ez elfogadott és mindenki tudja mit szabad és mit nem és hogy minek mi lesz a következménye!! Ha a párodnak meg nem kötötted ki külön hogy nőket nem akarsz körülötte látni, akkor az meg csakis a te butaságod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!