Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem nyilvánosan csalt...

A férjem nyilvánosan csalt meg. Szerintetek?

Figyelt kérdés
kiderült, és képeket is láttam róla, hogy egy haverja legénybúcsújában a fellépő táncoslányt aki kihívta magához a showhoz taperolta és kézzel elkezdte kielégíteni.megalázva érzem magam, hogy ennyi ember előtt tette ezt. Ti megbocsájtanátok ezt?
2013. jan. 8. 10:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/116 anonim ***** válasza:
69%
Én kivágnám, nekem ilyen egyszerű kis emberke nem kellene. Az a baj, hogy bárhogy döntesz, innentől mindig érezni fogod ahogy összesúgnak a hátad mögött az emberek. Ha így lesz - ha nem.
2013. jan. 8. 11:24
 22/116 anonim ***** válasza:
73%

Jézusom Nektek az nem számít megcsalásnak, hogy kézzel elkezdte kielégíteni????? Ez két dolgot jelenthet: vagy ujjazni kezdte, vagy izgatni kezdte a csiklóját. Akinek ez még nem a megcsalás kategória, annak nem tudom mi az ami már annak számít.

A kedves hím soviniszta válaszolótól kérdezném, hogy ha a párja elkezdené kiverni egy férfi farkát egy társaság előtt, azt is megbocsátaná?? Vagy egy férfinak mindent szabad míg egy nőnek semmit?

2013. jan. 8. 11:27
 23/116 anonim ***** válasza:
53%
az kiráááááááály buli lehetett!!!:D
2013. jan. 8. 11:29
 24/116 anonim ***** válasza:
78%
#24 - lásd #11. (megelőztem ezt a visszakérdést:))
2013. jan. 8. 11:31
 25/116 anonim ***** válasza:
80%
Nekem ez megcsalás,nekem nem fér bele a kapcsolatomba,ilyen,sőt,nem bocsájtanám meg.De mindenki maga tudja érzi,mi számít neki,és mi nem.
2013. jan. 8. 11:32
 26/116 anonim ***** válasza:
20%

Nem értem. A holtomiglan-holtodiglan (elviekben) arról szól, hogy bármi is történik, a felek visszasegítik egymást a kapcsolatba. Ha a kapcsolat ennyire nem mély, akkor viszont nincsenek meg a jó házasság alapjai.

Ráadásul az illető hölgy nem is volt ott ebben a buliban, tehát neki (szerintem) egyáltalán nem ciki. Csak a fiúk látták, de a fiúk meg max. irigylik érte a szóban forgó férfit.

2013. jan. 8. 11:34
 27/116 anonim ***** válasza:
83%
Érdekesen perverz gondolkodásod van. De én itt most nem csak arról beszélek, hogy megfogja a farkát, hanem, hogy elkezdi verni is, esetlegesen be is kapja. Nem tudom, lehet én vagyok régimódi de ha az embereknek még ez sem számít határátlépésnek akkor elég nagy fertőben élünk!
2013. jan. 8. 11:34
 28/116 anonim ***** válasza:
66%
Persze hogynem hagyd ott a francba
2013. jan. 8. 11:35
 29/116 anonim ***** válasza:
21%

enyhe feminista hajlamaim vannak, de ezt nem tartom megcsalásnak.. egy darabig persze menne a "durca" de megmondanám neki hogy közölje a haverjaival hogy ne hozzák fel előttem a témát, még viccelődve se.

azt nem igazán hiszem hogy kézzel kielégítés is benne van a showban, szerintem félreértelmezted a képeket...

2013. jan. 8. 11:36
 30/116 anonim ***** válasza:
17%

Egy legény-leánybúcsúba sok minden belefér. Egy kis taperolás is, de itt ahogy írod, már más is volt. Ez nekem nem férne bele. Láttam már olyan képet, ahol a táncoslány ül a férjem ölébe vagy tapizza a hasát. Annyira nem érintett meg, mert én is voltam már leánybúcsúban, nekem is volt, tudom hogy zajlanak. Van egy határ amin nem megyünk át, bízok benne, hogy a férjem sem.

Beszélj vele mi történt pontosan.

2013. jan. 8. 11:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!