A férjem nyilvánosan csalt meg. Szerintetek?
Jézusom Nektek az nem számít megcsalásnak, hogy kézzel elkezdte kielégíteni????? Ez két dolgot jelenthet: vagy ujjazni kezdte, vagy izgatni kezdte a csiklóját. Akinek ez még nem a megcsalás kategória, annak nem tudom mi az ami már annak számít.
A kedves hím soviniszta válaszolótól kérdezném, hogy ha a párja elkezdené kiverni egy férfi farkát egy társaság előtt, azt is megbocsátaná?? Vagy egy férfinak mindent szabad míg egy nőnek semmit?
Nem értem. A holtomiglan-holtodiglan (elviekben) arról szól, hogy bármi is történik, a felek visszasegítik egymást a kapcsolatba. Ha a kapcsolat ennyire nem mély, akkor viszont nincsenek meg a jó házasság alapjai.
Ráadásul az illető hölgy nem is volt ott ebben a buliban, tehát neki (szerintem) egyáltalán nem ciki. Csak a fiúk látták, de a fiúk meg max. irigylik érte a szóban forgó férfit.
enyhe feminista hajlamaim vannak, de ezt nem tartom megcsalásnak.. egy darabig persze menne a "durca" de megmondanám neki hogy közölje a haverjaival hogy ne hozzák fel előttem a témát, még viccelődve se.
azt nem igazán hiszem hogy kézzel kielégítés is benne van a showban, szerintem félreértelmezted a képeket...
Egy legény-leánybúcsúba sok minden belefér. Egy kis taperolás is, de itt ahogy írod, már más is volt. Ez nekem nem férne bele. Láttam már olyan képet, ahol a táncoslány ül a férjem ölébe vagy tapizza a hasát. Annyira nem érintett meg, mert én is voltam már leánybúcsúban, nekem is volt, tudom hogy zajlanak. Van egy határ amin nem megyünk át, bízok benne, hogy a férjem sem.
Beszélj vele mi történt pontosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!