kiderült, és képeket is láttam róla, hogy egy haverja legénybúcsújában a fellépő táncoslányt aki kihívta magához a showhoz taperolta és kézzel elkezdte kielégíteni.megalázva érzem magam, hogy ennyi ember előtt tette ezt. Ti megbocsájtanátok ezt?
Szerintem nem lenne miért megbocsátanom. Egy legénybúcsúról beszélünk, ahol ugyebár sok az alkohol is. Az egész egy buli, egy show. Semmi több. Maximum viccből odavágnám neki, hogy "remélem megmostad utána a kezed alaposan, mielőtt hozzám nyúltál." Ennyi. Szerintem a megcsalás nem itt kezdődik.
2013. jan. 8. 11:56
42/116 anonim válasza:
Amit Te mondasz az egyáltalán nem tartozik az erkölcsi fertőhöz ... Még ha ki is kiáltották pedofil alkotásnak, azt miért nevezzük fertőnek?? Akkor lenne szó fertőről, ha tényleg pedofil alkotás lenne, de nem magát a kikiáltást lehet fertőnek tartani. Hiába a sok idegen szó és a körülményes megfogalmazás, nem értek Veled egyet és meglehetősen liberális gondolkodásúnak tartalak. Én meg azt mondom, ha egy férfi szeretne megállapodni mellettem, nyugodtan alkalmazza csak az én nemi szervemen az addig összegyűjtött szexuális tudását, nem kell senkinek sem bizonygatnia, hogy ő mekkora casanova. Arra ott volt a lehetősége addig míg feleségül nem vett!
2013. jan. 8. 11:57
43/116 anonim válasza:
ő, bocsi, de szerintem attól, hogy legénybúcsú, még ez nem elfogadható. Én sem fogom ezt csinálni a lánybúcsúmon semmilyen pasival, undorítónak találnám... és szerintem a barátom is megalázva érezné magát és rosszul esne neki, ha más pasit taperolnék, vagy ha akár hagynám, hogy engem fogdosson meg ott nyúlkáljon.. nem egy féltékeny típus, de tuti, hogy szarul esne neki. De majd este megkérdezem tőle:D
2013. jan. 8. 12:00
44/116 anonim válasza:
Nem tudnék rá férfiként tekinteni többé. Csak egy állat lenne.
Nem akart beégni a barátai előtt? 12 éves?
2013. jan. 8. 12:01
45/116 anonim válasza:
Azonkívül nekem folyamatosan ez a kép jelenne meg a szemem előtt, hogy hogyan is elégíti ki a másik csaj, ergó ha meg akarnék bocsátani sem tudnék már, mert undorodnék.
2013. jan. 8. 12:02
46/116 anonim válasza:
ez bizony negatív jelző! számomra nem elfogadott a mai liberális gondolkodás. de az is tény, hogy az emberek más-más értékrenddel rendelkeznek, ami még az egyiknek belefér a másiknak nem. A fertő és a fertőzés pedig azért nem ugyanaz a kategória ... :D Hiába akarsz nagyon okosnak tűnni, gondold már át mégegyszer amit leírtál. Te komolyan azt nevezed fertőnek, hogy valaki kikiált valaminek valamit???? Maga az alkotás, amennyiben pedofilitás jelenik meg benne (nem meztelen gyerekek!!! hanem meztelen gyerekeket molesztáló felnőtt férfi/nő) akkor azt nevezhetjük erkölcsi fertőnek nem a véleményezést te nagyokos!
2013. jan. 8. 12:03
47/116 anonim válasza:
Elkezdte kielégíteni??
Bocsánat de egy képen ez,hogyan nyílvánul meg?
Itt már mindenki farkast kiált,de tudjuk,hogy egy fotó nem tudja visszadni azt mi történt!!!
Pld.ha olyan szögből van fotózva lehet a keze 1 m-re is a nőtől olyan mintha a p...ját simogatná!
Legénybúcsú...kár,hogy láttad a képeket !
És igen,elég fontos infó lenne,hogy hogyan kerültek eléd???
2013. jan. 8. 12:05
48/116 anonim válasza:
#50 - "ez bizony negatív jelző! számomra nem elfogadott a mai liberális gondolkodás." - értem, tehát, ha én valakire azt mondom, hogy konzervatív a gondolkodása, az érezze magát megsértve, mert negatív jelzőt használtam rá... mert nekem meg ugye az nem jön be.
Ennek azért neki kellene futni mégegyszer, mert valahogy, valamiért még senki sem tekintette negatívnak, ha ilyesmit mondtam róla:)
2013. jan. 8. 12:09
49/116 anonim válasza:
Hallod...Olvass már utána a konzervatív gondolkodás és a liberális gondolkodás jellemzőinek és utána gyere már vissza okoskodni. Én még soha, senkitől nem hallottam olyat, hogy egy konzervatív gondolkodású ember életmódja a maga értelmében ROSSZ, esetleg csak annyit, hogy valakinek ez nem tetszik, mert túlzottan kötött, RÉGIMÓDI!! Míg azért a liberális gondolkodású embereknek vannak szélsőséges megmozdulásai, többek között az ilyen emberek számára elfogadott dolog a homoszexualitás, vagy az a napjainkban történő FERTŐ, hogy mindenki, mindenkivel, gyerekkel, felnőttel, időssel szexuális kapcsolatot létesít, akár még házasságban, család mellett is!!! A homoszexualitásról még annyit, hogy én magam nem vetem meg a homoszexuális embereket, azokat akik NEM divatból vallják magukat homoszexuálisnak, viszont azt már nem tudom elfogadni, hogy ők gyermeket is akarnak nevelni. Ez van. Ez már a mai liberálisok álláspontja!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!