A férjem nyilvánosan csalt meg. Szerintetek?
Lapát az ilyennek.
Azon meg már nem csodálkozom, hogy milyen válaszok születtek. Ezek után k*ss legyen, hogy jaj, nincs normális férfi és nő... elmebetegek...
Nem tudnék többet hozzáérni. Egész egyszerűen nem.
Azt meg mindenki tudja, hogy a vetkőzős csajok r*bancok. Ritka az, amelyik nem.
Semmivel sem etikusabb ITT kibeszélni a történteket..
Egyébként meg az vesse rá az első követ, aki még soha életében nem hibázott (érzelmes gondolatok szintjén SEM).
Lapát... eggyel kidobnám, eggyel meg agyonverném. Pfúj!!
Én úgy értelmeztem, hogy a férjed izgatta a csajt. Nos, fordított esetben nem tudom hány pasi örülne neki (igen, vannak beteg, perverz, aberrált gyökerek.. de remélem csak kis számban..), ha elmegy a barátnőjük egy lánybúcsúra és ott csupán menőségből meg nagylányságból meg mert nem akar beégni a barátnők előtt, lazán szájba/kézbe veszi a táncosfiú nemesebb szervét.
Ha ez nem számít megcsalásnak, akkor mi a fszom számít annak?!
20L
Ha ennyit bukik a kapcsolat akkor nem is volt igazi alapja a hazassagnak.
Egy legenybucsun bukik a hazassag akkor bukjon is mert nem volt jo.
Aki szeret megbocsajt aki vetkezett megbanja nem?
"Aki szeret megbocsát?!"
Szerintem meg aki szeret, az nem aláz meg, főleg nem nyilvánosan.
Én meg nem hiszem, hogy pisztolyt tartottak a fejéhez, hogy "Gyuri bzdmeg odamész és megujjazod."
Felnőtt férfi tudjon már gondolkodni.
A "de buli volt", "de részeg voltam", "de nem gondoltam komolyan" nem kifogások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!