Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem nyilvánosan csalt...

A férjem nyilvánosan csalt meg. Szerintetek?

Figyelt kérdés
kiderült, és képeket is láttam róla, hogy egy haverja legénybúcsújában a fellépő táncoslányt aki kihívta magához a showhoz taperolta és kézzel elkezdte kielégíteni.megalázva érzem magam, hogy ennyi ember előtt tette ezt. Ti megbocsájtanátok ezt?
2013. jan. 8. 10:45
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/116 anonim ***** válasza:
78%

Nyilván nem véletlen, szépséghiba, hogy nem is igaz. Mert közben elfelejtetted a monogám házasságok arányának drasztikus visszaesését Európában, mint szintén jelen lévő trendet (kies hazánkban pl 1970-ben 96 000-en járultak anyakönyvvezető elé, 2011-ben meg 36 000-en, miközben a válás mindkét esetben 23 000 volt, utóbbi esetben párszázzal még több is.)

Abban meg igazad van, hogy ott is vannak ebben megkötések, de ez ugye már nem szól arról, hogy "normális ember nem kívánHAT meg mást, ha...", tehát ezen az általad leírtak fényében is jogosan akadtam ki.

Egyébként Neked is azt javaslom, hogy ezt a vitát nem itt kellene már folytatni, ez már tényleg nem viszi előre a Kérdező vagy a hozzá hasonló problémával szembesülő gondolkodását.

2013. jan. 9. 13:15
 112/116 okoska31 ***** válasza:
100%

Kérdező!

Először is gratulálok, ilyen sok kommentes, nem csak "mekkora a farkam" típusú kérdést az elmúlt másfél évben még nem láttam. Úgy látszik lehet értelmes kérdést is kiírni.

Azt viszont egyáltalán nem értem, hogy kaptál kb. 15 további részletezés, pontosítás iránti kérdést - persze ha tényleg érdekel a véleményünk - és egyikre sem válaszoltál, csak annyit írtál, hogy majd megbeszéled vele.

Azt jó ha tudod - nem tudom mennyire akarod felhasználni az itt kapott válaszokat-, hogy ha kiderül egy-két részlet, ami esetleg mást mutat (pl. hogy a nő verte a párodét, és nem fordítva, vagy nadrágon keresztül), akkor a válaszolók jó része egész mást reagálna (tapasztalat...)

Persze lehet így kérdést kiírni - csak akkor nem értem minek....

2013. jan. 9. 17:53
 113/116 anonim ***** válasza:
Hidd el, ugyanolyan megalázó lenne az is, ha nem nyilvánosan csalna meg. Nekem egy ilyen szitu elfogadhatatlan, a párom el sem menne egy ilyen hogy valami ribi taperolja, jóég...
2013. jan. 9. 21:23
 114/116 anonim ***** válasza:
57%
Részleteket!!!
2013. jan. 9. 22:48
 115/116 anonim ***** válasza:
na mi volt? végül beszéltetek?
2013. jan. 10. 11:47
 116/116 anonim ***** válasza:
Na? Mi lett?
2013. febr. 16. 12:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!