Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem nyilvánosan csalt...

A férjem nyilvánosan csalt meg. Szerintetek?

Figyelt kérdés
kiderült, és képeket is láttam róla, hogy egy haverja legénybúcsújában a fellépő táncoslányt aki kihívta magához a showhoz taperolta és kézzel elkezdte kielégíteni.megalázva érzem magam, hogy ennyi ember előtt tette ezt. Ti megbocsájtanátok ezt?
2013. jan. 8. 10:45
 81/116 anonim ***** válasza:
69%

#66 - "Nos, fordított esetben nem tudom hány pasi örülne neki (igen, vannak beteg, perverz, aberrált gyökerek.. de remélem csak kis számban..)," - egynek jelen, nem azt mondom, hogy örülnék neki, de max jót röhögnék a dolgon, ahogy írtam is.

Az általad említett jelzős szerkezetet meg inkább azokra alkalmaznám, akik meg vannak győződve arról, hogy a hosszú, boldog, tartós párkapcsolat lényege egymás korlátozása és kontrollálása, az egymással szemben halmozott elvárás-hegyek, és hasonlók... persze nem kötelező hinned nekem, ha te már egy 20/L vagy, én ehhez képest csak 15 éve élek a jelenlegi párommal (48/F-32/N), és nem mondom, hogy soha nincs vita, de egy biztos, a kapcsolatunkat egy percig sem féltem egy szekérderéknyi délceg hímtagtól se, aki a páromat komolyan el akarná csábítani, annak nem ezt a testrészét kellene lóbálni, tudod, agyra bukik nem f...ra... ja, és persze tisztelem annyira a páromat, hogy nem alázom meg azzal, hogy azt képzeljem, egy f..tól elcsábul...

És hogy mi a megcsalás? Hát pl az, akinek a holtomiglan-holtodiglan az első péniszig tart... akár pro, akár kontra.

És hát kettős érzés, mert bár a véleményem adott, de nem akarom még jobban kétségbe ejteni azt a rakat mélyen önbizalom-hiányos, és azt erkölcsi lángpallosok lóbálásával túlkompenzáló embert, aki meg van róla győződve, hogy a kapcsolata stabilitása csak tabuk és tilalomfák között adott, aki érdemi konkurrenciának, veszélyforrásnak véli önmagával szemben egy táncoslány szeméremdombját:) A minél több szabályt és tabut, minél kijelöltebb utat mindig az önbizalom-hiányosok igénylik, nekik kell szamárvezető az élet dolgai között való eligazodáshoz.

Na, ennyi.

2013. jan. 8. 18:46
 82/116 anonim ***** válasza:
85%
Én 20 éves vagyok, mégis azt írtam, hogy nem bocsátanám meg, ergó maradi vagyok.. hozzáteszem nekem az ilyen dolgok sohasem fértek bele se az én se a partnerem részéről. Azzal is ostobaság takarózni amúgy, hogy de hát ez az utolsó alkalom, hogy megteheti, mielőtt házas lesz .. (általános érvként szokott ez szolgálni) Könyörgöm, attól még ugyanúgy kapcsolatban van a két ember egymással, hogy nem házasok, és olyan nem létezik, hogy "egy este amíg elfeledkezek arról hogy kapcsolatban élek valakivel". Amúgy szerintem a kérdésben szereplő kijelentés, hogy annyi ember előtt tette, nem ez zavarja csak a kérdezőt, ahogy az egyik válaszoló írta, hanem ez rátesz egy lapáttal, és dupla szégyen rá nézve. Mindazonáltal, mivel a kérdező tényleg nem ad jelet magáról, erős a gyanúm, hogy naaagy kamu. :D
2013. jan. 8. 18:54
 83/116 anonim ***** válasza:
80%
Előző: Itt szerintem nem is feltétlenül a megcsalás a lényeg, hanem a megaláztatás a gondolom én közös barátok előtt!!! Mert aki ilyenre képes, arról az emberek többsége (te kivétel vagy)azt gondolja, hogy nem fontos neki a felesége, és mindenki rajta röhög.
2013. jan. 8. 18:56
 84/116 anonim ***** válasza:
100%
és a kerdezo meg mindig sehol...
2013. jan. 8. 18:56
 85/116 anonim ***** válasza:
81%
82. mintha csak a ferjemet hallnam aki 44 eves pont ezt irta volna mert mi is igy gondolkodunk 41no 44 ferfi hazaspar vagyunk sok sok onbizalommal egymas irant.
2013. jan. 8. 18:58
 86/116 anonim ***** válasza:
77%
elozo bocs 81 gondoltam
2013. jan. 8. 18:58
 87/116 anonim ***** válasza:
72%

Szóval neked, 66 %-os 81-es, abszolút nem lenne megalázó, ha a feleséged bekapná pár pasi farkát? Lol... És akkor a fiatalok azok, akik erkölcstelenek?

Remélem minél előbb el lehet költözni a Marsra és az ilyen nyomorékok nem jöhetnek vagy titeket deportálnak el messze az emberiségtől.

Ha maradiság az, hogy 20 évesen nem értek egyet azzal, hogy szabadon lehet más nőket és férfiakat taperolni egy párkapcsolatban élő egyénnek, akkor büszkén vállalom, hogy maradi vagyok.

Jó idegenp*ncik nyaldosását neked és kellemes idegenf*szok szájbavételét a nejednek. Idióta.

2013. jan. 8. 19:01
 88/116 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó, ettől dehogy vagy "maradi", 18 évesen én még a férfi nőgyógyászra is féltékeny voltam... csak aztán jön az önismeret, a magabiztosság, a lényeges és nem lényeges dolgok felismerése és elkülönítése, no meg a hormon-tombolda is kiegyensúlyozódik az emberben, megél tartós párkapcsolatot, és megváltozik a hozzáállása ezekhez a dolgokhoz. Ezzel nem azt mondom, hogy minden 40-es swinger-klubba fog járni, csak azt, hogy egy ilyen szitutól a tizenévesek 80%-ban dobnák a kapcsolatot, 30-asok mondjuk 20-25%-ban, a 40-esek meg mondjuk 10% alatt.
2013. jan. 8. 19:02
 89/116 anonim ***** válasza:
100%
A #88 persze a #82-re ment...
2013. jan. 8. 19:06
 90/116 anonim ***** válasza:
63%

ma 19:01

miért, itt a férfi nyalta a csajt? nem!

szó sincs bekapásról az ellenkezőjében sem, ezt az aberrált agyak tették hozzá.

2013. jan. 8. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!