A férjem nyilvánosan csalt meg. Szerintetek?
#66 - "Nos, fordított esetben nem tudom hány pasi örülne neki (igen, vannak beteg, perverz, aberrált gyökerek.. de remélem csak kis számban..)," - egynek jelen, nem azt mondom, hogy örülnék neki, de max jót röhögnék a dolgon, ahogy írtam is.
Az általad említett jelzős szerkezetet meg inkább azokra alkalmaznám, akik meg vannak győződve arról, hogy a hosszú, boldog, tartós párkapcsolat lényege egymás korlátozása és kontrollálása, az egymással szemben halmozott elvárás-hegyek, és hasonlók... persze nem kötelező hinned nekem, ha te már egy 20/L vagy, én ehhez képest csak 15 éve élek a jelenlegi párommal (48/F-32/N), és nem mondom, hogy soha nincs vita, de egy biztos, a kapcsolatunkat egy percig sem féltem egy szekérderéknyi délceg hímtagtól se, aki a páromat komolyan el akarná csábítani, annak nem ezt a testrészét kellene lóbálni, tudod, agyra bukik nem f...ra... ja, és persze tisztelem annyira a páromat, hogy nem alázom meg azzal, hogy azt képzeljem, egy f..tól elcsábul...
És hogy mi a megcsalás? Hát pl az, akinek a holtomiglan-holtodiglan az első péniszig tart... akár pro, akár kontra.
És hát kettős érzés, mert bár a véleményem adott, de nem akarom még jobban kétségbe ejteni azt a rakat mélyen önbizalom-hiányos, és azt erkölcsi lángpallosok lóbálásával túlkompenzáló embert, aki meg van róla győződve, hogy a kapcsolata stabilitása csak tabuk és tilalomfák között adott, aki érdemi konkurrenciának, veszélyforrásnak véli önmagával szemben egy táncoslány szeméremdombját:) A minél több szabályt és tabut, minél kijelöltebb utat mindig az önbizalom-hiányosok igénylik, nekik kell szamárvezető az élet dolgai között való eligazodáshoz.
Na, ennyi.
Szóval neked, 66 %-os 81-es, abszolút nem lenne megalázó, ha a feleséged bekapná pár pasi farkát? Lol... És akkor a fiatalok azok, akik erkölcstelenek?
Remélem minél előbb el lehet költözni a Marsra és az ilyen nyomorékok nem jöhetnek vagy titeket deportálnak el messze az emberiségtől.
Ha maradiság az, hogy 20 évesen nem értek egyet azzal, hogy szabadon lehet más nőket és férfiakat taperolni egy párkapcsolatban élő egyénnek, akkor büszkén vállalom, hogy maradi vagyok.
Jó idegenp*ncik nyaldosását neked és kellemes idegenf*szok szájbavételét a nejednek. Idióta.
ma 19:01
miért, itt a férfi nyalta a csajt? nem!
szó sincs bekapásról az ellenkezőjében sem, ezt az aberrált agyak tették hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!