Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem nyilvánosan csalt...

A férjem nyilvánosan csalt meg. Szerintetek?

Figyelt kérdés
kiderült, és képeket is láttam róla, hogy egy haverja legénybúcsújában a fellépő táncoslányt aki kihívta magához a showhoz taperolta és kézzel elkezdte kielégíteni.megalázva érzem magam, hogy ennyi ember előtt tette ezt. Ti megbocsájtanátok ezt?
2013. jan. 8. 10:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/116 anonim ***** válasza:
85%
Én meg feminista vagyok, és nem, nem bocsájtanám meg neki. Ugyan már, vegyél te is a kezedbe egy férfit előtte, és kérdezd meg, mit érez...
2013. jan. 8. 11:01
 12/116 anonim ***** válasza:
30%

Ez nehéz kérdés, hiszen legénybúcsú, felhívták a színpadra, gondolom a többiek is biztatták rendesen, nem állhatott ott vigyázzba, mint egy bu..zi, már ne is haragudj. Nyilván túlzásba esett, de biztos lehetsz benne, hogy fel sem merült benne, hogy ilyen nőre lecserélje a feleségét, akit hetente ötven férfi fogdos, taperol végig ugyanúgy. Tekints rá úgy, mint egy tárgyra, mint egy guminőre, ilyen felfokozott állapotban nagyon bénán vette volna ki magát, ha fel sem megy a színpadra, vagy csak áll ott zavartan, évekig hallgathatta volna, hogy puhapöc.s. Beszéljétek át az egészet és azt, hogy fordított esetben ő mit szólna hozzá, ha te mondjuk kézzel elégítenél ki egy táncosfiút a buli kedvéért.

Szerintem nagyon leragadni ennél és napokig veszekedni, duzzogni viszont nem kell, mert biztos lehetsz benne, hogy érzelmileg neki sem jelentett semmit az égvilágon, csak jó fej akart lenni a haverja legénybúcsúján.

2013. jan. 8. 11:01
 13/116 anonim ***** válasza:
83%

Én nem tudom a válaszadók fele (gondolom férfiak) milyen értékrenddel rendelkeznek. Atya Ég!

Én voltam már lánybúcsún és a párom is volt legénybúcsún, de mindkét helyen voltak határok: a jó ízlés határai.

Normális, ép értékrenddel rendelkező, párját szerető és tisztelő férfi ilyent nem tesz.

Soha nem bocsájtanám meg, és ez esetben nem is a megcsalást, inkább a tiszteletlenségét és a megalázását...

2013. jan. 8. 11:02
 14/116 anonim ***** válasza:
84%

Repülne.

Bár párom ilyet nem tenne,saját legénybúcsúján sem volt táncos,azokon sem ahol volt.Hozzá sem nyúlna ilyen nőkhöz.Bár normális nőhöz sem,hamarabb lenne lelkiismeretfurdalása.

2013. jan. 8. 11:02
 15/116 anonim ***** válasza:
89%
Hogy áll ehhez a férjed? Szánja, bánja stb. vagy buszke rá?
2013. jan. 8. 11:09
 16/116 anonim ***** válasza:
23%
Nem értem a fenti hölgyek elégedetlenkedését, van olyan ismerősöm is (lány) aki lelkendezve mesélte, hogy a férje hívott neki egy ilyen táncos pasit a szülinapi bulijára... tehát egyiknek sem volt ellenére a dolog. Sőt, ha én mondjuk nagyon sértőt akarok mondani egy nőre a viselkedését illetően, akkor az egyik szenderd dumám a "na, ez is csak glasszékesztyűben fogná meg a f****t"
2013. jan. 8. 11:10
 17/116 anonim ***** válasza:
12%
Hát, én biztosan nem dobnám ki,de keresném az alkalmat a bosszúra!
2013. jan. 8. 11:18
 18/116 anonim ***** válasza:
21%
Én spec. nem birtoklom a férjemet, ha ilyet csinálna sem haragudnék meg rá. Más kérdés persze, hogy nem csinál ilyet, mert otthon mindent megkap, amire vágyik.
2013. jan. 8. 11:18
 19/116 anonim ***** válasza:
30%

először is, én biztosan nem tudom elnézni neki, nálam ez "válóok" DE megértem, akik azt írják, nem nagy dolog, nem volt benne érzelem, csordaszellem stb., mert nem hiszek benne, hogy minden vagy fekete, vagy fehér.

én leülnék, nyugodtan, higgadnak, és beszélnék vele, ez mégis mi volt? mármint a te helyedben.

2013. jan. 8. 11:19
 20/116 anonim ***** válasza:
91%
Lehet, hogy nagy hülyeség, de én azért rákérdeznék, hogy drágám, ez mégis mi. Simán el tudom képzelni, hogy ő is kellemetlenül érezte magát utána... Attól tenném függővé a további lépéseket, hogy mit válaszol, hogy hogyan viselkedik (előtte milyen volt és változott-e valamit azóta)
2013. jan. 8. 11:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!