Négy éves gyereket le lehet íratni az apa nevéről, ha kiderül, hogy nem állnak rokonságban?
És én megérdemlem?
Mondom, csak jogilag lépek ki az életéből. Akkor látogat meg, amikor akar.
A nőügyekkel kapcsolatban meg annyit, hogy egy négyévesnek fogalma sincs arról, hogy mi történik. Ha az anyja nem hisztizik, akkor a gyerek sem gondol rosszat. Az ő kedvért nem fogom elnapolni a saját életem helyrehozását.
Itt inkább az anyuka viselkedik gyerekesen. A kedvenceimet fősi, mindent megcsinál helyettem, mintha ezzel rendbe tudná tenni a dolgokat. Azt is mondja, hogy a gyereknek nem kell tudni az igazságot, ami megint egy olyan ötlet, amit csak egy ilyen értéktelen féreg tud kitaláln.
Kérdező, a gyereknek MINDENKÉPP tudni kell az igazságot, különben mindkettőtöket egyformán fogja hibáztatni és meggyűlölni, ha mégis megtudja.
Egyébként meg ne csodálkozz, hogy a babamama-klub neked esik, leírnak ilyent, hogy "Milyen felnőtt ember az olyan, aki a saját sértettségét egy másik felnőttre egy kisgyereken(!!!) vezeti le? A nőbe rúgjon csak, ahol tud, de ebből a gyereknek nem szabadna semmit se észrevennie."- mert ugye ez úgy hangzik, mint ha egy percig is bármiféle igazság pártján lennének. De fogadni merek, hogy egyik sem tudja megmondani, hogy ezt ebben a helyzetben HOGYAN lehet a gyakorlatban kivitelezni...
#85 "És az, hogy ne dobja el a gyereket nem azt jelenti, hogy továbbra is éljenek együtt hármasban, hanem hogy viselkedjen apaként. Még nekünk kéne tisztelnünk őt..." - áruld már el légyszíves, hogy mi alapon VÁRNÁD EL a Kérdezőtől, hogy apaként viselkedjen, amikor sem genetikailag nem tőle van a gyerek, sem olyan nem volt, hogy a tények ismeretében önként vállalta volna???? A kérdés pont arról szól, hogy a Kérdező hivatalossá akarja tenni azt a TÉNYT (vagy gyanút, HA ténnyé válik, nem írta, megvan-e már a kezében a lelet), hogy nem ő a gyerek apja, HA nem ő a gyerek apja.
Arról nem írt, hogy mi van, HA mégis ő a gyerek apja, én mondjuk ebben a szituban mindenképp válnék, nem azért, mert x éve volt egy kalandja, hanem azért, mert fontos, a kapcsolat szempontjából alapvető dologban (a gyerekvállalás talán eléggé az) nem mondta el az igazat.
Hát ha a vércsoportal gubanc van és akkoriban megcsalt, akkor nem nagyon lehet enyém a gyerek. Még egy hét, mire megjön a papír.
Az anyuka mentségére szóljon, hogy nem az ő ötlete volt a házasság, de ez akkor is egyedül az ő hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!