Miért nem lehet magánéletem a párom mellett?
ha nem szeretne akk nem akarna magához láncolni...vagy én látom rosszul?
Birtoklási vágy,és szeretet között hatalmas különbség van!!!
Dehogy szeret téged,be ne meséld már magadnak,ha szeretne örülne neki,hogy van amit szeretsz csinálni,és semmiben sem korlátozna!
Tényleg ennyire életképtelen vagy?
Szakítás!
Legközelebb megtiltja hogy a kedvenc műsorodat nézd,mivel ő nem szereti!!!!!!!!
Ezt meg akarod várni?
Huh, én is első kapcsolatomban élek épp (amiből nemsokára esküvő lesz), de eszembe nem jutott volna soha ostoba ultimátumokat adni, vagy hagyni, hogy engem korlátozzanak.
Kár ezt a tapasztalatlanságra fogni, csak némi intelligencia meg józan belátás kellene, hogy lássátok, ez bizony minden, csak nem normális kapcsolat, és esélytelen, hogy hosszú távon működjön.
Borzalmas ilyeneket olvasni, de komolyan.
Miért gyanús? 51 db EGYÖNTETŰ válasz érkezett, amik szerint a barátnőd:
- nem szeret
- irányítani akar
- zsarnok, lelkileg terrorizál
- papucsnak használ
- rád uszítja a családot.
Te ezeknek ellenére ugyanúgy hajtogatod, hogy még műsort sem nézhetsz vagy mentegeted a lányt vagy magad.
Innentől kezdve hiteltelen nekem kicsit az egész történet. Ezek súlyos dolgok, amiket leírtál, ha az 51 válaszból erre nem sikerült rádöbbenned és valami érdemlegeset reagálni rá, akkor vagy te magad is súlyos eset vagy és megérdemled a sorsod vagy kamu!
"Kár ezt a tapasztalatlanságra fogni, csak némi intelligencia meg józan belátás kellene"
Teljesen egyetértek ezzel!
Tudod, Kérdező az a baj, ha nem tudjátok ezt megbeszélni, akkor ez idővel rosszabb lesz. Ha már 2 év után ennyire korlátozni akar, ilyen alapvető dolgot sem enged meg, akkor mi lesz 10-15 év múlva.
Én ha szeretek valakit, azt akarom, hogy Ő is boldog legyen!!! Ne csak az egyik fél érezze jól magát egy kapcsolatban, mert az nem kapcsolat.
S amit írtál, hogyha a testvérei ott fognak a házatok előtt veszekedni....nekem ez sok mindent elárul a családról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!