Miért nem lehet magánéletem a párom mellett?
Azt nem értem, hogy itt rinyálsz, de semmit nem akarsz tenni ellene. Se ultimátumot adni neki, se ösztönzésre bírni. Ennek a legegyszerűbb módja, ha megmondod neki, hogy ne akarjon téged irányítani, te sem akarod őt. Amennyiben ez nem megy, te jobbra, ő balra.
Meg fog ijedni és befejezi a főnökösködést. Ha már most ezt csinálja, mit fog később? Nem mehetsz el WC-re az engedélye nélkül? Kapj már a fejedhez és ne légy ekkora papucs. A nők többsége harcol, de nem szereti a papucs férfiakat. Tényleg azzá akarsz válni, akit megun, mert egy bábú leszel és eldob?
Ne haragudj, de mi az hogy megtilt?? Mi vagy te? Egy két éves gyerek?
Tudod mi lesz ebből, az hogy majd később ha netán összeházasodtok, akkor aztán vége mindennek, ülhetsz a szoknyáján, a neved az lesz hogy kuss, és úgy kelessz ugrálni, ahogy ő fütyül. Láttam már ilyet, és végtelenül tudtam sajnálni az illetőt, hogy elszúrta az életét. Vagy adj neki ultimátumot, ha ezután azt mondja lelép, akkor had menjen...de nehogy már két hétben egyszer ne tudj egy kicsit kikapcsolni, mert ő nagyságának nem tettszik....írom ezt úgy, hogy nő vagyok, és házasságban élet, van egy 4 éves kisfiunk, most várjuk a leányzót, és eszünkbe nem jutna egymást korlátozni abban, hogy néha kicsit kieresszük a gőzt...Sok sikert neked, de ha nem lépsz, akkor megpecsételted a sorsod mellette.
Ez nem egyenrangú kapcsolat,ez egy börtön!Menekülj belőle,mielőbb!
Egyébként a Te elvárásod,hogy ne menjen a párod bulizni Nélküled,legalább jogos,és van alapja,elvégre egy buliban rengeteg kísértésnek és negatív hatásnak van kitéve az ember.No de a párod részéről ez a fajta beszabályozás,hogy még horgászni sem mehetsz el,több,mint túlzás,kiveri a biztosítékot!
Szerintem ennek a kapcsolatnak nincs jövője.
amit a kedves párod csinál azt hivják érzelmi zsarolásnak, amivel papucsot akar belőled csinálni. ne hagyd magad. egy kapcsolat nem erről szól. már eleve te is elrontotad ott hogy megtiltottad neki a bulizást...
ez a válaszreakciója rá. azzal hogy engedélyt kapot a bulizásra még nem fog ez a reakció megszűnni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!