Miért nem lehet magánéletem a párom mellett?
Az én párom is nagy horgász, illetve kirándulós típus, a baráti társaságával gyakran járnak el ide oda, van hogy több napra is, de sosem mondtam neki azt hogy ne menjen el, nem mehet el.
Attól hogy én még vele vagyok, attól a barátai is ugyanúgy ott vannak, és kikapcsolódás meg kell neki is. Igaz hogy én nem bulizom már, mert sose sikerül jól éreznem magam, de inkább ülök itthon egyedül, vagy filmezek vagy bármi, amíg ő elvan, minthogy megtiltsam neki.
19/L
31.
Ettől a hasznos TANÁCSTÓL a Kérdező máris rögtön jobban van. :)
31. vagyok :)
Bocsánat! :) nekem még baromi reggel van :)
A tanácsom az az, mint előttem már páran leírtak, hogy üljetek le megbeszélni, mondd el hogy neked miért nem jó így, ez a kapcsolatotok rovására mehet, stb. stb.
Mondjuk nem értem, hogy te megtiltottad neki anno a bulit...Gondolom ő pont így áll hozzá, hogy akkor ő is megtiltja...
Ez egy örökös körforgás.
És ha megint nem írtam semmi okosat, akkor délután visszanézek kitisztult fejjel :D :)
Ez a kapcsolat már szerintem halálra van ítélve. Hallgasd meg
Akkor viszont lehet hogy egy hárpia a lány, és nem vagytok egymásnak teremtve :S
Nem tudom szerintem a kompromisszum az ami alap egy kapcsolatban.
Nagyon erőltetett szaga van az egésznek,bár nem értem,hogy mit sír a szád,hisz az elején te is megtiltottad neki a bulit,tehát te indítottad el a lavinát,én nem esek abba a hibába,hogy rögtön a kérdezőt védjem,mert apu is eljár pecázni,amíg anyu itthon főz,mos,takarít,és ők folyton azért veszekednek,mert semmit sem csinálnak közösen,apu állandóan csak horgászni megy,egy moziba,vagy akár egy kirándulásra sosem lehet elhívni....
Miért nem olyan elfoglaltságot keresel,amit mindketten szerettek csinálni,hisz együtt éltek,össze költöztetek,elvileg az a normális,ha közösen szórakoztok,mint egy igazi pár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!