A családom miért nem látja, miért nem veszi észre, hogy teljesen el van rontva az életem?
24 éves vagyok, túl koros vénember ahhoz, hogy rendbe hozzam az életem.
Mostanában azon agyaltam, hogy jelentkezek valamilyen suliba, de most látom, hogy egyrészt ami érdekel, azt nem is hirdették meg (főiskolai illetve egyetemi képzésben), a másik dolog ami meg érdekel, ahhoz meg emeltszintű éretségi kell - ezt meg nem tudom megcsinálni, egyrészt mert hogy néz ár az ki, hogy egy 24(!) éves érettségizzen, másrészt a volt középsulimba sem mehetk vissza, mert csináltam ott egy hülyeséget.
Van egy főiksolám, SEMMIT SEM ÉREK VELE, ezért is akartam elkezdnei mást, de ez sem fog menni. Önköltségesen tudom csak kezdeni, van egy kis spórolt pénzem, de ahhoz nem elég, meg a pontjaim sem lesznek elegek.
Tehát:
- nem tudom azt csinálni, tanulni, amit szeretek, szeretnék
- öreg vagyok
- tehetségtelen vagyok mindenhez
- nincs kezdőtőkém a saját élethez
- mások sokkal jobbak és többet elértek nálam.
Ergo az egyetlen megoldás az ibolyák alulról való megszaglása...
De ezt miért nem veszi észre a családom?
Miért ilyen vakok?
Miért kell élnem, ha EL VAN RONTVA MINDEN????
24 f
Nem értem miért vén ember a 35 éves kollégám. A jelenlegi álláspont szerint legalább 62 éves koráig dolgoznia kell. Jobb esetben 39 éves korára megvan az új diplomája és még legalább 23 évig dolgozhat vele. Én 29 vagyok, nem érzem magam öregnek, jövőre állok neki a 3. diplomám megszerzésének.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
Szerintem te tényleg öngyilkos akarsz lenni. Épp ma tanultam a népeü. vizsgámra és tisztára megfigyelhetőek az öngyilk. jelei a szavaidból.
El kéne menj egy pszichiáterhez, segítség nélkül nehezen fogod tudni legyőzni.
De még egyáltalán nem vagy öreg, nem szabad ilyen letargikusnak lenni. Gondolom egészséges vagy testileg, az pedig igazi érték. És nyugodtan le lehet érettségizni 24 évesen, az emelt érettségi pedig egyáltalán nem nehéz.
Miért keresed a kifogásodat? Nem öreg vagy!!! Csupán tehetetlen, mint sokan mások a világban...jó kifogás, hogy öreg vagy. Istenem...dehogy is. :) 20 éves vagyok, egyetemista, 28 éves csoporttársam van. Na és???Akkor mi van? Sőt 45 éves csoporttársam is van, tolószékben ülő béna csoporttársam is van...senki sem nézi le őket!! Miért is nézné le őket bárki?
Ne keresd légyszíves a kifogásokat. Szedd össze magad. 24 éves fiatal férfi vagy. Gondolkodj pozitívabban. Ez a nagy problémád, tele van a fejed mindenféle önmarcangoló gondolattal.
Azért siránkozom itt, mert azt még én is elég kiba.szásnak tartom a szüleimmel szemben, hogy egy nap elvágott erekkel találnának rám - úgy, hogy előtte "viszonylag" jó volt köztünk ahangulat/kapcsolat.
Épp azt akarom kideríteni, hol van az a pont aszülők szemében, amikor kimondják: ez a gyerek egy elcseszett lény.
Ilyet szülő nem mond! Soha! Mert a gyereke, neki ő a legjobb, legszebb. A sitten ülőnek is van anyja, aki nem dobja el a fiát. Egy normális szülő sem mond ilyeneket. Neked meg miért is mondana? Előtted az élet..Nekik már lassan csak utánuk. Gondolj csak bele: Ha öngyilkos leszel, milyen fájdalmat hagysz a szüleidre.
Nem tudja az, milyen a fájdalom,
Kinek gyerekét nem borítja sírhalom.
A fájdalom itt kezdődik..
Egyszer már írtam. Nem hülyeséget! De lehurrogtál, mint mindenki mást. Anyád lehetnék, korom szerint.
Én igazán öreg vagyok..
Ahogy a szüleid is. Ők nem sirathatják az elrontott életüket?
Nekik is joguk van hozzá, nem csak neked. Ők mégsem teszik.Légy férfi! Most Te állj melléjük, mert nem is kell nekik más csak a gyerekük. Mindegy milyen az a kölyök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!