A családom miért nem látja, miért nem veszi észre, hogy teljesen el van rontva az életem?
24 éves vagyok, túl koros vénember ahhoz, hogy rendbe hozzam az életem.
Mostanában azon agyaltam, hogy jelentkezek valamilyen suliba, de most látom, hogy egyrészt ami érdekel, azt nem is hirdették meg (főiskolai illetve egyetemi képzésben), a másik dolog ami meg érdekel, ahhoz meg emeltszintű éretségi kell - ezt meg nem tudom megcsinálni, egyrészt mert hogy néz ár az ki, hogy egy 24(!) éves érettségizzen, másrészt a volt középsulimba sem mehetk vissza, mert csináltam ott egy hülyeséget.
Van egy főiksolám, SEMMIT SEM ÉREK VELE, ezért is akartam elkezdnei mást, de ez sem fog menni. Önköltségesen tudom csak kezdeni, van egy kis spórolt pénzem, de ahhoz nem elég, meg a pontjaim sem lesznek elegek.
Tehát:
- nem tudom azt csinálni, tanulni, amit szeretek, szeretnék
- öreg vagyok
- tehetségtelen vagyok mindenhez
- nincs kezdőtőkém a saját élethez
- mások sokkal jobbak és többet elértek nálam.
Ergo az egyetlen megoldás az ibolyák alulról való megszaglása...
De ezt miért nem veszi észre a családom?
Miért ilyen vakok?
Miért kell élnem, ha EL VAN RONTVA MINDEN????
24 f
Úgy imdáom a gyakorikerdesek.hu válaszolóit, hogy amikor kiderül, hogy a nevetséges, rózsaszín ködből táplálkozó kretén, együgyü hipotéziseik bedőlnek, én vagyok a hülye.
Bár ez esetben egy így igaz...:)
A kérdés, hogy ha csőd vagyok, miért KÖTELEZŐ tovább léteznem?
Van tető a fejed felett, van egészséged, van ruhád, nem éhezel..
Tudod milyen sok embernek ezekből semmi nem jut ?
Bizony van egy bizonyos kor, ami után már nem illik a szülőket okolni, hibáztatni a saját, úgy érzett, elcseszett életünkért.
16-OS TE NEM TDUSZ ÉRTELMEZNI EGY MONDATOT? KI A BÜDÖS FRANC HIBÁZTATJA A SZÜLEIMET AZ ELCSESZETT ÉLETEMÉRT?????????????
AMIÉRT HIBÁSAK AZ AZ, HOGY NEM ISMERIK BE: VÉGE.
15-ös azért írtam ki a kérdést, hogy megértsem, miért gondolkodnak ilyen irrelevánsan az emberek, illetve ez esetben a szüleim.
"A kérdés, hogy ha csőd vagyok, miért KÖTELEZŐ tovább léteznem?"
Nem kötelező. Mondtam, fogj egy darab kötelet, oszt csá. Vagy ugorj le egy háztetőről, vagy bármi más. Basszus, még ehhez is béna vagy?? vagy mi a fenét kéne írni? Sajnáljunk még mi is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!