Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom miért nem látja,...

A családom miért nem látja, miért nem veszi észre, hogy teljesen el van rontva az életem?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, túl koros vénember ahhoz, hogy rendbe hozzam az életem.

Mostanában azon agyaltam, hogy jelentkezek valamilyen suliba, de most látom, hogy egyrészt ami érdekel, azt nem is hirdették meg (főiskolai illetve egyetemi képzésben), a másik dolog ami meg érdekel, ahhoz meg emeltszintű éretségi kell - ezt meg nem tudom megcsinálni, egyrészt mert hogy néz ár az ki, hogy egy 24(!) éves érettségizzen, másrészt a volt középsulimba sem mehetk vissza, mert csináltam ott egy hülyeséget.

Van egy főiksolám, SEMMIT SEM ÉREK VELE, ezért is akartam elkezdnei mást, de ez sem fog menni. Önköltségesen tudom csak kezdeni, van egy kis spórolt pénzem, de ahhoz nem elég, meg a pontjaim sem lesznek elegek.

Tehát:

- nem tudom azt csinálni, tanulni, amit szeretek, szeretnék

- öreg vagyok

- tehetségtelen vagyok mindenhez

- nincs kezdőtőkém a saját élethez

- mások sokkal jobbak és többet elértek nálam.

Ergo az egyetlen megoldás az ibolyák alulról való megszaglása...

De ezt miért nem veszi észre a családom?

Miért ilyen vakok?

Miért kell élnem, ha EL VAN RONTVA MINDEN????

24 f

2013. jan. 2. 21:27
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/146 anonim ***** válasza:
97%
Sorry, aki nem született milliomos családba, vagy sikeresen elb*szta a tanulást, az megfizet érte, jelen esetben én is. A fizetésemből folyamatosan teszek félre, hogy minél többet minél hamarabb vissza tudjak fizetni. Megoldás kellett, hogy lediplomázhassak-találtam, ha nem is a legjobbat. De, tettem valamit.
2013. jan. 2. 23:15
 72/146 anonim ***** válasza:
82%
Miért tettél fel kérdést,ha mindenkivel csak kötözködsz és semmit sem fogadsz el megoldásként? Nem mellesleg lehet mindent, csak akarni kell...valahol írtad, hogy dolgozol, akkor nem lehetsz olyan nagy csődtömeg...
2013. jan. 2. 23:17
 73/146 anonim ***** válasza:
100%
Mit dolgozol?
2013. jan. 2. 23:18
 74/146 anonim ***** válasza:
75%
Én írok a moderátoroknak, mert öngyilkossági tippeket adsz és ezt propagálod, ergo buzdítasz másokat. Ez pedig etikailag nem megengedett az oldalon.
2013. jan. 2. 23:22
 75/146 A kérdező kommentje:

Leírnád, hol írtam konkrét tippeket? :)

HOgy mi a munkám?

Közmunkában dolgozm egy iroadi melóban. nevetséges.

2013. jan. 2. 23:34
 76/146 anonim ***** válasza:
3%
Jó ki nem sz.rja le h mi a munkád, senkit nem érdekel
2013. jan. 2. 23:43
 77/146 anonim ***** válasza:
82%
Én vagyok a 22. válaszoló, és azon kívül még jó párszor írtam neked segítő szándékkal. A 22. üzenetemben retardáltnak neveztem a kedves válaszolókat, jól le is pontoztak...:D De most már én kezdem rosszul érezni magam, hogy "megvédtelek". Fogadhatnád a válaszokat szivéjesebben, itt csak segíteni akartak neked. Na hát, jó éjszakát. Én nem töröm magam tovább.:) Kívánom, hogy helyre jöjjön az életed. Olvasd végig még egyszer a tanácsokat, és gondolkozz el rajtuk.
2013. jan. 2. 23:43
 78/146 A kérdező kommentje:

81: Ezek nem tanácsok. ezek tündérmesék.

80: Ti kérdeztétek az isten szerelmére!

2013. jan. 2. 23:45
 79/146 anonim ***** válasza:
82%
Tündérmese az anyád p.csája, más ezeket a problémákat élből megoldja sőt ezerszer súlyosabbakat is csak te vagy ekkora lúzer.
2013. jan. 2. 23:51
 80/146 A kérdező kommentje:
Ejnye-bejnye, csapj a szádra! :)
2013. jan. 2. 23:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!