Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom miért nem látja,...

A családom miért nem látja, miért nem veszi észre, hogy teljesen el van rontva az életem?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, túl koros vénember ahhoz, hogy rendbe hozzam az életem.

Mostanában azon agyaltam, hogy jelentkezek valamilyen suliba, de most látom, hogy egyrészt ami érdekel, azt nem is hirdették meg (főiskolai illetve egyetemi képzésben), a másik dolog ami meg érdekel, ahhoz meg emeltszintű éretségi kell - ezt meg nem tudom megcsinálni, egyrészt mert hogy néz ár az ki, hogy egy 24(!) éves érettségizzen, másrészt a volt középsulimba sem mehetk vissza, mert csináltam ott egy hülyeséget.

Van egy főiksolám, SEMMIT SEM ÉREK VELE, ezért is akartam elkezdnei mást, de ez sem fog menni. Önköltségesen tudom csak kezdeni, van egy kis spórolt pénzem, de ahhoz nem elég, meg a pontjaim sem lesznek elegek.

Tehát:

- nem tudom azt csinálni, tanulni, amit szeretek, szeretnék

- öreg vagyok

- tehetségtelen vagyok mindenhez

- nincs kezdőtőkém a saját élethez

- mások sokkal jobbak és többet elértek nálam.

Ergo az egyetlen megoldás az ibolyák alulról való megszaglása...

De ezt miért nem veszi észre a családom?

Miért ilyen vakok?

Miért kell élnem, ha EL VAN RONTVA MINDEN????

24 f

2013. jan. 2. 21:27
 121/146 A kérdező kommentje:

Elképzelhető.

Veletekkel. Te jó ég, mit írtam, bocsánat.

2013. jan. 3. 21:20
 122/146 anonim ***** válasza:
52%

Megoldás!

Írj egy klassz búcsúlevelet a szülőknek,majd évek alatt feldolgozzák ...."oszt" kösd fel magad!

Semmi értelme az életednek egy O vagy....te is tudod a szüleid régen tudják,csak mert a gyerekük vagy nem mondhatják,fiam itt a kötél.

Szivességet teszel nekik ha megszünsz létezni!

Kár beléd az élet!

2013. jan. 3. 23:32
 123/146 anonim ***** válasza:
66%
Van egy olyan érzésem, hogy te csak lázítani akarod a néped...ennyire unatkozol??
2013. jan. 3. 23:40
 124/146 anonim ***** válasza:
Bocs..A NÉPET!!!
2013. jan. 3. 23:41
 125/146 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak!
2013. jan. 4. 01:20
 126/146 anonim ***** válasza:
95%

Csak jó munkahelyed van, ha már 3 napja éjjel-nappal tudsz ide írogatni!

Szerdán este írtad ki a kérdést, az már munkanap volt. Nem voltál ahhoz fáradt, hogy éjjel is válaszolj, sőt napközben is tudsz írni a munkahelyről.

Engem már rég kivágtak volna a munkahelyről, ha munkaidőben interneteznék. Sőt, 12 óra munka után erőm nem lenne éjszaka is fentmaradni emiatt.

Már jobb neked, mint nekem. Én mégsem nyavalygok.

2013. jan. 4. 11:57
 127/146 A kérdező kommentje:

Ahogy írtam: közmunka drága pajtásom.;)

Ráadásul pont olyan, ami így december vége-január eleje környékén néhány hétre szünetel.

Ergo, igazad van, kissé ferdítettem: jelenleg munkanélküli vagyok (kellene is regisztrálnom), azt, hogy van munkám, azért mondtam, mert ígéretet kaptam. Ami nyilván nem biztos, de hát na, ti mondjátok, hogy legyek optimistább! :) ^^

2013. jan. 4. 12:20
 128/146 anonim ***** válasza:
52%

Vicces vagy, hogy ennyire ismered az életem. :) Miért nem mész el látnoknak? Sikered lenne!:)

Nem élek rózsaszín ködben, sok mindent átéltem, ami megerősített.Ha olyan naiv lennék, s annyira örülnék mindennek, ahogy írod, már nem itt tartanék. De te jobban ismered az én életem.:)

Na van még valami bánatod, amit ki akarsz itt sírni?:)

2013. jan. 4. 12:29
 129/146 anonim ***** válasza:
52%

Egyébként merre laksz? Ha nem jönne össze ez a meló, szívesen ajánlok egyet! Még az is lehet megismerhetlek személyesen.:D

Látod milyen rendes vagyok ezek után is!:D

2013. jan. 4. 12:31
 130/146 anonim ***** válasza:

Inkább nem írom le amit akartam kérdező, mert örökre kitiltanának a gyakorikérdések. hu oldalról.

De azért hadd írjam le neked, hogy amiket írtál mind kifogás arra hogy ne kelljen semmit csinálnod.

Tudod én például autista vagyok kicsi korom óta, így mindig nagyon sok negatívum ért az életben, és ér a mai napig is, de én próbálom mindezt megoldani (és habár nehéz elég sikeres). És nagyon sok mindenhez ügyetlen is vagyok.

Apummal történ egy súlyos baleset, aminek következtében pokoli 2 évet életm át, mivel napi 24 órás rendezésre szorult (nem hiszem hogy fel tudnád ésszel fogni ezt a fajta nehézséget), és még a mai napig segítségre szorul, mert kb. egy 5 éves szintjén van.

Ugyanakkor a két nagymamámmal is sok probléma volt.

Mint láthatod nekem is rengeteg TÉNYLEGES probémám van, de soha nem panaszkodtam, hanem minden negatív dolog ellenére foggal körömmel tettem azért, hogy talpon maradjak, ami nem mindig könnyű.

Ha én is minden kicsi semmiségen ilyen hisztit csaptam volna mint te, és ilyen kétségbeesetten, hát rég összeroppantam volna.

Szerintem a szüleid nem vakok, csak egyszerüen többet várnak tőled, holmi gyerekes kitörésnél.

2013. jan. 4. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!