A családom miért nem látja, miért nem veszi észre, hogy teljesen el van rontva az életem?
24 éves vagyok, túl koros vénember ahhoz, hogy rendbe hozzam az életem.
Mostanában azon agyaltam, hogy jelentkezek valamilyen suliba, de most látom, hogy egyrészt ami érdekel, azt nem is hirdették meg (főiskolai illetve egyetemi képzésben), a másik dolog ami meg érdekel, ahhoz meg emeltszintű éretségi kell - ezt meg nem tudom megcsinálni, egyrészt mert hogy néz ár az ki, hogy egy 24(!) éves érettségizzen, másrészt a volt középsulimba sem mehetk vissza, mert csináltam ott egy hülyeséget.
Van egy főiksolám, SEMMIT SEM ÉREK VELE, ezért is akartam elkezdnei mást, de ez sem fog menni. Önköltségesen tudom csak kezdeni, van egy kis spórolt pénzem, de ahhoz nem elég, meg a pontjaim sem lesznek elegek.
Tehát:
- nem tudom azt csinálni, tanulni, amit szeretek, szeretnék
- öreg vagyok
- tehetségtelen vagyok mindenhez
- nincs kezdőtőkém a saját élethez
- mások sokkal jobbak és többet elértek nálam.
Ergo az egyetlen megoldás az ibolyák alulról való megszaglása...
De ezt miért nem veszi észre a családom?
Miért ilyen vakok?
Miért kell élnem, ha EL VAN RONTVA MINDEN????
24 f
"62: Köszönöm ez viszonylag normális válasz volt. Még légyszíves azzal egészítsd ki, hogy hogy lehetne a "hisztit" felfejleszteni egy olyan gondolattá, amiből a családom is azt szűri le: "dögölne már meg!"? "
sztem már gondolják, csak még nem merték mondani.. jól verd meg őket párszor, meg verd szét a házat, meg lopj tőlük.. hamarosan mondani is fogják.
Nekem sincs kezdőtőkém, is is sikeresen elrontottam az érettségim, amíg rá nem jöttem, hogy ez így gáz...
Ezért én elmentem dolgozni, mellette levelezősön végzem a főiskolát, amit diákhitelből fizetek. Mindent meg lehet oldani, mindenre van megoldás, ha az ember akarja!
23/L
69: nem feltétlenül az engedélyükre, inkább a megértésükre.
70: Köszönöm a tippet!
71-es: De aranyos vagy!
én is dolgozom. A diákhitelre meg majd visszatérünk, amikor milliós tartozással fogod elkezdeni a nagybetűs életed.
Milyen realitásról beszélsz? Az, hogy egy akaratgyenge szarkupac vagy? Ez nem másokon múlik, hanem csak is rajtad, más írja a realitást, te meg álomvilágban élsz. A saját kitalált béna szar világodban.
Amiket leírtál a kérdésedben, az mind megoldható, csak te vagy ekkora hisztigép. Úristen, nem hirdettek meg idén olyan szakot? Le kéne emeltezned? Ezt több ezren megteszik, te ész. Mi a f.szt csináltál a sulidban? Te már pár éve se lehettél normális. Húzzál el dolgozni és lesz pénzed önköltségesre, ismerek olyat, akinek 500 a tandíja félévente és a belét kidolgozza, ennél már csak kevesebb lehet egy sima szakon. FOS VAGY.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!