A családom miért nem látja, miért nem veszi észre, hogy teljesen el van rontva az életem?
24 éves vagyok, túl koros vénember ahhoz, hogy rendbe hozzam az életem.
Mostanában azon agyaltam, hogy jelentkezek valamilyen suliba, de most látom, hogy egyrészt ami érdekel, azt nem is hirdették meg (főiskolai illetve egyetemi képzésben), a másik dolog ami meg érdekel, ahhoz meg emeltszintű éretségi kell - ezt meg nem tudom megcsinálni, egyrészt mert hogy néz ár az ki, hogy egy 24(!) éves érettségizzen, másrészt a volt középsulimba sem mehetk vissza, mert csináltam ott egy hülyeséget.
Van egy főiksolám, SEMMIT SEM ÉREK VELE, ezért is akartam elkezdnei mást, de ez sem fog menni. Önköltségesen tudom csak kezdeni, van egy kis spórolt pénzem, de ahhoz nem elég, meg a pontjaim sem lesznek elegek.
Tehát:
- nem tudom azt csinálni, tanulni, amit szeretek, szeretnék
- öreg vagyok
- tehetségtelen vagyok mindenhez
- nincs kezdőtőkém a saját élethez
- mások sokkal jobbak és többet elértek nálam.
Ergo az egyetlen megoldás az ibolyák alulról való megszaglása...
De ezt miért nem veszi észre a családom?
Miért ilyen vakok?
Miért kell élnem, ha EL VAN RONTVA MINDEN????
24 f
XD
Calm down! Egyébként meg írtam: prostik.
Én is próbáltam segítőkész választ adni, de semmit nem fogadsz el. Minek tetted fel a kérdést?
És hogy miért nem veszi észre a családod és miért nem segít? Mert neked nem lehet. Tipikusan az az ember vagy, aki nyavalyog, de ha segíteni akarnak neked, az sem jó. Hát mit akarsz?
Túl kényelmes életed van, otthon el lehetsz, elmelózgatsz, fikázod a világot. Ha éhhalál vagy utcára kerülés fenyegetne, abbahagynád a rinyálást. Nem kívánom ezt neked, de nézz már körül ember,mások hogyan élnek...
87: szépen félreértetted. Egy szóval sem írtam, hogy a családomnak segítenie kellene nekem.
Nincs kényelmes életem, nyugodja meg. Ha éhhalál meg utcára kerülés fenyegetne legalább véget érne. :) És így született a Chocapic.:)
"ha most groteszk akarnék lenni, azt írnám, hogy sajnos pont a szüleimnek nincs tele a tökük velem... pedig de jó lenne."
A szüleidnek nem mindegy téged így látni tudva, hogy nem segíthetnek abban, amiben te most segítséget szerenél, sőt meg is tennék helyetted, ha tehetnék. Neked kell talpra állni, és elkezdeni járni a saját utadat. Nehéz lesz, de minden kezdet nehéz. És ezt alá is húzom.
Azt mondod nincs semmire megoldás.
Íme: el szeretnél kezdeni egy másik sulit, de nincs rá pénzed. Most van félretett pénzed, ahhoz spórolj még, van munkád, otthon laksz, nyilván tudsz félretenni. Addigra lehet, hogy kiírják a szakodat is.
Találj egy hobbit, nem csak értelme lesz az életednek, de új közösségbe is kerülsz, ahol barátokat,és esetleg barátnőt is szerezhetsz.
Szeretnéd, hogy tudjon róla a család? Semmi akadálya. Állj eléjük, és mond meg. Sőt, a legjobb, mutasd meg a kérdést, amit kiírtál, egyből levágják, hogy valami nem kerek.
El kell jusson a pici agyadig, hogy ezzel a hisztivel semmire nem mész, a sült galamb nem repül a szádba, akármennyire szeretnéd is. Szedd már össze magad, férfi vagy, vagy mi.
Ezt a kérdést már egyszer kiírtad, úgyhogy nem 24 f vagy hanem 24 nyávogó hülye p.csa. Komolyan, az 5 éves unokahugom kevesebbet hisztizik, szedd már össze magad.
Mégis milyen választ vársz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!