Úgy érzem megcsalt, vele maradjak?
A férje nem kúrt meg senkit.
Azt hittem ezt mindenkinek sikerült felfogni.
Kérdező!
Teljesen biztos vagy benne, hogy nem szexelt azzal a lotyóval? (már bocsánat, de máshogy nem tudom hívni azt a nőt, aki rámászott a férjedre, vagyis tudnám, csak akkor már vulgáris lennék.) Vagy esetleg mással? Nekem az lebegne a szemem előtt, hogy nem lehet tudni, hogy mi volt, mi lesz...
Jó az a mondat, hogy az vesse rá az első követ, aki bűntelen.
Ilyen ember nem létezik, mindenki követ el hibákat.
Nálam ez már annak számítana, de mindenkinek más...
Az, hogyha valaki hozzáérne az INTIM testrészein a páromhoz aki hagyná is, nálam igencsak a durva kategóriába tartozna már.
Most lehet, hogy ki fogtok nevetni, (én meg szégyenkezni), de az az igazság, hogy volt már régen egy buli, egy kerti parti egy haverjánál, ahol letolták a fiúk a nadrágjukat, mert ezt akkor jó poénnak vélték. És akkor is az ő ötlete volt. Mondtam neki, hogy ezt többet ne tegye. Eddig nem is tette.
Szóval most azt mondta, hogy letolta a gatyáját, és a csaj kihasználta a helyzetet, rámászott, fogdosta. Úgyhogy már szólt is az összes haverjának, hogy vigyázzanak vele, mert rámászik az emberekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!