Úgy érzem megcsalt, vele maradjak?
Szerintem nem nagy ügy.
Ittas volt és semmi megbocsáthatatlant nem tett.
Ha enyhe piálással megdugta volna és teherbe esett volna ez a "nő", akkor reppenne kölyköstől, de így nem látom értelmét 10 együtt töltött év felrúgásának.
Nem mindig van kontrollszintje.
Egy becsiccsentésnél persze van, de egy okádásig lerészegedésen nem feltétlenül.
És mondom, ha akarta volna sem állt volna fel neki ilyen részegen.
Az, hogy nagy ügy vagy semmiség, azt neked kell eldönteni és érezni, hogy NEKED melyik. A válaszolók egy részének nem nagy ügy, másik részének ez már válóok. Nem ez a lényeg, hanem hogy neked mi. Én nem mondom, hogy válj el rögtön, de a gyerektémát biztosan hanyagolnám egyelőre, mert nem 100%-os a kapcsolatotok és "csak azért, hogy legyen egy gyereketek" nem szabad belemenni, ha x idő múlva rájössz, nem csak ez volt vagy többször volt hasonló a férjeddel vagy egyszerűen csinálhat bármi, nem tudsz többé megbízni benne és ez tönkreteszi a kapcsolatot, akkor mi van?
Én sem hiszem amúgy, hogy seggrészeg volt a férjed, mert akkor nem tudta volna levideózni, amit a nő csinál. Nekem az furi, hogy (akár részegen is) valaki megengedi, hogy letolják a gatyáját, meg hogy dörgölőzzenek a farkához. De igaz, nem voltam még nagyon részeg soha.
A válaszokból nem fogod megtudni, hogy nagy ügy-e vagy nem. Mindenkinek más a felfogása, van akinek ez még belefér, másnak már megcsalás kategória. Nekem is az utóbbiba tartozna, ha ilyen történne.
Neked kell tudnod, hogy ennek tudatában képes leszel-e boldog lenni vele, megbízni benne.
Az, hogy MÉG nem estél teherbe, nem olyan egetrengető probléma, hogy ilyet tegyen. Gondold el, mi lenne akkor, ha ne adj Isten súlyos beteg lennél te vagy egy közeli hozzátartozója (bocsánat a példáért, de másképp nem tudom szemléltetni). Belefulladna az alkoholba, mert megviseli, ahelyett, hogy mindent megtenne azért, hogy segítsen?
Vagy ha születne egy pici és sokat sírna éjszakánként, nem tudna aludni, az is megviselné vajon annyira, hogy egy idő után inkább nem aludna otthon, mert ott nem tud pihenni?
Neked kell tudnod, hogy tud-e az a férfi feleősséget vállalni egy gyermekért, családért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!